Connect with us

POP!MIX

Lidija Bačić LILLE kreativna i u karanteni!

pop!mix/news

Lidija Bačić LILLE kreativna i u karanteni!

Unutar doma Lidija Bačić snimila je spot za novu pjesmu kako bi potaknula i druge da rade i budu kreativni i u izolaciji!

Spot za pjesmu „Bježimo iz grada“, sniman je u stanu, u uvjetima izolacije.

Lille ga je sama montirala jer je htjela pokazati da se može raditi i u ovim teškim uvjetima te je time dala potporu apelu Vlade Republike Hrvatske #ostanitedoma

“Kako bih vas sve potaknula da nađete zabavu doma, budete kreativni i da nešto stvaramo u svojoj sferi i profesiji i u ovim vanrednim uvjetima, snimila sam spot u izolaciji, vjerojatno prvi spot u karanteni u regiji. Imam snimljena dva spota za pjesme “Satra” i “Trezori” koje će te vidjeti uskoro. Mogla sam izaći s jednim od ta dva spota, ali sam u vlastitom stanu snimila spot za pjesmu “Bježimo iz grada” s nadolazećeg albuma “Revolucija” koji će, nadam se, izaći u neko bolje vrijeme u 2020. Odlučila sam se na ovu varijantu iz želje da vam skratim sate u izolaciji, da vas podsjetim da život nije stao, da moramo svi biti pozitivni i brinuti jedni za druge, ali ostati i živi i kreativni, ne smijemo pasti. Nadam se da će vam ova pjesma bar malo pomoći u danima u vašim domovima. Tekst govori o  načinu života kakav smo svi do nedavno živjeli i neka vas podsjeti da ćemo ponovo živjeti na isti način koji smo voljeli i htjeli.

Iz perspektive karantene  ova pjesma zvuči prilično irealno, a nastala je par mjeseci prije ove svjetske krize i bila je realni osvrt na svijet i ljubav. Čuvajte se i radujem se koncertima i susretima sa publikom kad sve ovo prođe.” – izjavila je Lille.

Pjesmu su napravili Fayo i Branimir Mihaljević, a možete je slušati i na streaming servisima.

More in pop!mix/news

To Top