Connect with us

POP!MIX

Taletirana glazbenica “tam” predstavlila video sa snažnom porukom

(tam, photo: Tanja Drobnjak)

pop!mix/news

Taletirana glazbenica “tam” predstavlila video sa snažnom porukom

Nakon što je krajem veljače atmosferičnim singlom „na holdu” privukla veliku pažnju slušatelja, talentirana kantautorica Tamara Popović, poznatija kao tam, nastavlja s predstavljanjem vlastite kreativne vizije koju oblikuje u sofisticiran, introspektivan i melankoličan pop. 

Singl „sve dalje” tam još jednom prikazuje kao zrelu kantautoricu koja sama radi na svojim tekstovima, a iza miksa i mastera ove dinamične pop pjesme stoji Mihajlo Đorović – Summer Deaths. Pjesma je ujedno popraćena intrigantnim spotom, idejom Andrije Ilića Prše i upravo je ovaj trojac zaslužan za ovo osvježavajuće izdanje.

„Najteži dio stvaranja spota bio je Andrijin zadatak da napiše scenarij i smisli priču koja će moći dočarati poruku koju smo željeli poslati. Bilo nam je bitno predstaviti mladu ženu koja odlučuje biti slobodna i spremna je na sve da uspije u onome što želi, koja pod pritiskom okruženja i unutarnjih borbi doživljava transformaciju. Andrija je suptilno provukao i moju osobnu priču kroz ovaj spot”, objašnjava tam.

Iza specifične priče i upečatljivih scena stoji tim koji su Andrija i Tamara okupili, znajući da će zajedno raditi na ovom projektu. „Andrija i ja smo od početka znali da će on raditi spot za ovu pjesmu i logičan korak je bio uključiti  Milicu Cimi Drinić, koja je radila na režiji, i producenticu Anđelu Zebić.

Od početka je tu bila i scenografkinja Iva Ilić, za kostimografiju je bila zadužena Lara Popović, šminku Tijana Popović, a za montažu Marija Rajna Marinković. Cijela ekipa, uključujući i statiste, potrudila se da sve bude u skladu sa zamišljenom idejom.”

Tamara Popović – tam 24-godišnja je kantautorica iz Beograda, a glazba koju stvara može se opisati kao underground pop, a sadrži i elemente R&B i trap glazbe. Slušatelje u je u svoju specifičnu glazbenu i vizualnu estetiku uvela 2019. godine zapaženim singlom „kako treba” te je u istom razdoblju počela nastupati s hip-hop kolektivom Zicer Inc., s kojim je nastupala na glazbenim festivalima Nisville i Belgrade Beer Fest.

Publika pjesmu „sve dalje” može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

More in pop!mix/news

To Top