Connect with us

POP!MIX

Kim Verson s pjesmom ‘Nisam to što žele’ na Dori 2019.

pop!mix/scena

Kim Verson s pjesmom ‘Nisam to što žele’ na Dori 2019.

Foto | Josip Ninković

Kim Verson s pjesmom ‘Nisam to što žele’ na Dori 2019.

Na ovogodišnjoj će Dori sudjelovati i Kim Verson, koja autorskom pjesmom ‘Nisam to što žele’ predstavlja svoj rad u drugačijem zvuku od dosadašnjeg. Note i riječi prenose njezine misli i osjećaje o današnjem svijetu i načinu na koji funkcionira. Želja za materijaliziranjem unutarnjeg stanja bila je jaka i pjesma je nastala u samo jednom danu.

“Čovjek se svakodnevno suočava s nametnutim načinom življenja, s visokim očekivanjima društva i s tim da “moraš“ biti ovo ili ono. Zapravo je najbitnije ostati u svemu dosljedan sebi i biti u potpunosti ono što jesi. Vrlo kratka i jednostavna poruka ove pjesme je da u životu treba vjerovati u to što radiš i stvaraš, korak po korak graditi svoj put i pri tome ne težiti “uspjehu“ pod svaku cijenu, nego vrijednosti onoga što iskreno pružaš od sebe te na kraju krajeva biti dobar uzor.” – rekla je Kim.

Ne skrivajući veselje oko ovog izbora podijelila je: Drago mi je što je ova pjesma dobila priliku biti dio velikog glazbenog događaja, izbora za pjesmu Eurovizije pogotovo zato što je izašla iz mene u jednom dahu i odmah sam osjetila da je to neki dobar znak. Zaista je poseban osjećaj kad si u potpunosti zadovoljan time što stvoriš i daš od sebe, a još je ljepše kad na neki način dobiješ potvrdu da je to što radiš dobro prihvaćeno.”

Producent Silvio Pasarić još se jednom pokazao kao najbolji izbor i svojim je aranžmanom sjajno dočarao smisao pjesme, baš kako je Kim i zamislila. Njih su dvoje tandem koji odlično funkcionira, Silvio svaki put prepozna upravo ono što je Kim imala u glavi i rezultat su iznimne pjesme, kakva je i ‘Nisam to što žele’.

More in pop!mix/scena

To Top