Connect with us

POP!MIX

Ivana Banfić – “Celebrity”: Svaki čovjek je zvijezda svog malog svemira!

Fotografija: Hrvoje Banić 

pop!mix/news

Ivana Banfić – “Celebrity”: Svaki čovjek je zvijezda svog malog svemira!

Ivana Banfić I Bee prkosi ovim čudnim vremenima i ne posustaje u namjeri da u ljudima svojom glazbom probudi optimizam i veselje.

Hit singlom „Vrati me u disco“ Ivana je prošle godine oraspoložila i rasplesala cijelu Hrvatsku, bila je to jedna od najemitiranijih pjesama radijskog etera, a nova pjesma „Celebrity“ također pršti pozitivom i donosi navalu dobre energije.

U stvaranju razigranog videospota u režiji Izoom produkcije sudjelovali su Ivanini brojni fanovi koji su se odazvali njenom pozivu da se snime dok uz ritam pjesme Celebrity kuhaju, plešu, peglaju i tako bar na kratko otjeraju brige iz svojih misli.

Poruka pjesme jest da je svaki čovjek celebrity, odnosno zvijezda svog malog svemira koji čine njegova obitelj i najmiliji. Nitko nije iznad nikoga, što se najbolje pokazuje u kriznim vremenima koja na površinu izbacuju jedine prave vrijednosti svakoga čovjeka, a to nisu ni slava, ni novac, ni broj pratitelja na društvenim mrežama, nego spoznaja da smo ostali ljudi ma kako neljudski uvjeti bili.

„Osjećam jaku potrebu da svojim djelovanjem odvučem ljude od negativnih misli, pokažem da je naš duh neuništiv, a da nas glazba spaja. Zato sam ponovno snimila veselu pjesmu uz koju čovjek dobije želju zaplesati, osloboditi dijete u sebi. Želim živjeti u trenutku, dati najbolje od sebe i živjeti bez straha od budućnosti“, kaže o inspiraciji za novu pjesmu energična Ivana koja nastavlja uspješnu suradnju s autorom Predragom Martinjakom Peggyem.

Fotografija: Hrvoje Banić

Kako zapravo izgleda život celebrityja u Hrvatskoj, Ivana otkriva u nedavno objavljenoj autobiografskoj knjizi „Devedesete“ gdje iskreno progovara o najturbulentnijem razdoblju svog života u 1990-tima kada je gotovo 365 dana u godini bila van doma putujući s koncerta na koncert. Takav tempo nagnao ju je da stane, preispita i do temelja promijeni svoj život.

More in pop!mix/news

To Top