Connect with us

POP!MIX

“Sve boje” Bojana Jambrošića obojat će vaš dan!

pop!mix/news

“Sve boje” Bojana Jambrošića obojat će vaš dan!

Ovu godinu Bojan Jambrošić započeo je brojnim uspjesima. Nastupom na Dori s pjesmom “Više od riječi” krenula je njegova glazbena priča nakon kojeg je uslijedila nagrada struke Porin za najbolji album tamburaške glazbe snimljen u suradnji s Tamburaškim orkestorm Hrvatske radiotelevizije (izdanje HRT i Dallas Records).

Tijekom karantenskog boravka doma i uz više vremena na raspolaganju, Bojan je najmlađima darovao zabavno-edukativni animirani film “Roza, ti i ja”, a svoj ostaloj publici sada predstavlja pjesmu kojom će (im) obojati  ljeto!

Novim singlom “Sve boje” Bojan nastavlja suradnju s tekstopiscem  Mikijem Solusom  i pokazuje odlučnost u daljenjem stvaranju modernijeg zvuka koji mu itekako pristaje.

Kao što je i animirani crtić ‘Roza, ti i ja’ napravio potpuno sam, tako je i vizualnom izdanju “Svih boja” dao svoj pečat, a o pjesmi kaže: “Pjesma “Sve boje” je jedna od onih za koju sam već na prvo slušanje želio da bude moja! Ovo je već druga suradnja s Mikijem Solusom, također i glazbu opet potpisuje Silvio Pasarić (SIPA Music) kojemu se pridružio i Mario Huljev. Sviđa mi se što je pjesma ritmična, lako ulazi u uho i pamtljiva je. Idealna je da pokaže moju osobnost i trenutno raspoloženje!”

Nova glazbena suradnja će vam podići raspoloženje i definitivno unijeti “Sve boje” u ove promjenjive dane. Kako je i Bojan izjavio, pjesma je ritmična, lako ulazi u uho i već na prvo slušanje uhvatit ćete ritam i pjevušiti sithove Mikija Solusa koji o suradnji kaže: “Bojan i ja smo već surađivali na pjesmi “Plavi mjesec” za koju sam napisao tekst pa je nastavak suradnje na pjesmi “Sve boje” logičan korak u daljnjem radu. Kod pisanja za druge pokušavam tekstom pogoditi senzibilitet izvođača, a s Bojanom je to jednostavno jer on ima dobru i jasnu viziju onoga što želi.“

More in pop!mix/news

To Top