Connect with us

POP!MIX

Ivan Rapić Inno usred “Pustinje”!

Foto | Ljubomir Zelić

pop!mix/news

Ivan Rapić Inno usred “Pustinje”!

Nakon što se publici predstavio s ljubavnom pjesmom ‘Dodir’, Ivan Rapić Inno nam je ovaj put pripremio još moćniju baladu ‘Pustinja’. Ovo je već šesti singl mladog splitskog kantautora za čiji je spot ovaj put zaslužan i sam Inno.

“Pjesma ‘Pustinja’ za mene predstavlja ono nešto više. Kao i sve moje pjesme do sada su kantautorske i u neku ruku autobiografske. Bilo je trenutaka kada patiš zbog ljubavi. Taj trenutak je najidealniji za ugravirati svoju emociju u stih, melodiju u ono nešto što nazivamo pjesmom. I zaista dogodilo  se ono nešto, nešto više jer ova pjesma doslovno izbačena iz mog srca u treptaju oka. Sve je bilo tu bez nekog prevelikog  truda. Upravo zato mislim da ‘Pustinja’ za mene predstavlja posebno mjesto na mom glazbenom putu jer je ona upravo sve ono što sam zamišljao da pjesma treba biti. Emocija i samo emocija. Vjerujem u ovu pjesmu i vjerujem da može pronaći svoje mjesto pod zvijezdama. Nadam se da će pronaći put do publike i da će i oni osjetiti istinu u mom glasu, a to je najvažnije. Ljudi moraju znati da to pjevate sa srcem.”  –  rekao je Inno o pjesmi.

Glazbu, tekst i aranžman potpisao je Inno, a u produkciji mu se pridružuje Matko Margan. Spot iniciran i osmišljen također od strane Inna snimio je Ljubomir Zelić u okolici Sinja čiji kadrovi doslovno tumače i sam naziv pjesme – ‘Pustinju’.

“Što se tiče spota ovog puta sam probao napraviti sve sam. Tako mi je najlakše, jer opet ponavljam, ipak je to moja pjesma pa je najlakše kada sve imate u glavi kako bi to trebalo izgledati. Lokacija je sinjsko zaleđe i moram priznati da ni sami neznamo koliko predivnih lokacija imamo u našoj lijepoj domovini. Doslovno nam je sve ispred nosa.” –  izjavio je Inno.

“Posebne zahvale idu mom prijatelju Ljubomiru Zeliću koji je snimao spot. To svakako nije bio lagan zadatak jer smo doslovno cijeli dan proveli na terenu. Hvala, također Nikoli Celiću na klavirskoj dionici jer je zaista prenio moju emociju i zaista je odlično odsvirano.” – nadodao je Inno.

Foto | Ljubomir Zelić

More in pop!mix/news

To Top