Connect with us

POP!MIX

Nova prekooceanska suradnja Lade Bartoničeka i Matilde Krulder ‘Sink to Me’

pop!mix/news

Nova prekooceanska suradnja Lade Bartoničeka i Matilde Krulder ‘Sink to Me’

Foto | Sink to Me - screenshot

Nova prekooceanska suradnja Lade Bartoničeka i Matilde Krulder ‘Sink to Me’

Pjesma ‘Sink to Me’ nova je glazbena poslastica nastala prekooceanskom, riječko-kalifornijskom  suradnjom. Nova pjesma je malo progresivnija, zvuk na prvu možda podsjeti na Depeche Mode, a i vokalno je drukčija od njihove prve zajedničke ‘I Am’. Upravo su vokalne dionice izražajni, čujni dio u kojem si Matilda Lado nevjerojatno pašu i čime su na prvu kliknuli. Glavni vokal ovaj put je Lado, a Matilda svojim back vokal dionicama daje pjesmi fluidnost, ulijeva se i p(r)omiješani teku dalje..

 

Za zvuk svih instrumenata zaslužan je Lado, a na bas gitari je i ovaj put uskočio Franjo Jadras iz riječke grupe Father, s kojim je Lado već puno puta surađivao.

I ovaj put su pogodili ono nešto, odlično spojili glazbu i tekst i prezentirali nam još jednu glazbenu priču kojom pokazuju da (ovdje) nema granica.

“Imala sam tu sreću upoznati Ladu prošle godine, kad sam ljetovala u Hrvatskoj. Upoznala nas je moja divna Airbnb domaćica. Na jednom zajedničkom druženju Lado je svirao gitaru, imao je melodiju, trebao je tekst i ja sam ga dosta brzo napisala. Tako je nastala naša prva glazbena suradnja ‘I Am’. Sve smo zapravo odradili brzo i jako smo zadovoljni, zajedno smo napravili prekrasnu pjesmu.

Moj odmor je u međuvremenu završio i vratila sam se u Kaliforniju. Lado mi je poslao divnu melodiju za novu pjesmu, za koju je trebao tekst. Napisala sam ga, no ovaj put je bilo teže raditi jer nismo bili zajedno, ali Lado je na kraju ipak odradio odličan posao, usprkos mojim snimkama u lošim tehničkim uvjetima. 🙂 Napravio je stvarno divnu pjesmu i uzbuđena sam oko njezinog objavljivanja. Bila je to baš zabavna kolaboracija iako nas trenutno dijeli ocean.” – kaže Matilda o svom zanimljivom ljetovanju u Hrvatskoj 2020., a Lado je kratko zaključio: “Slučajni susret koji je pokrenuo nešto novo i lijepo.”

 

 

More in pop!mix/news

To Top