Connect with us

POP!MIX

Novosti iz Eagles, Jethro Tull, Deftones, Tom Petty i Laurie Anderson

pop!mix/news

Novosti iz Eagles, Jethro Tull, Deftones, Tom Petty i Laurie Anderson

Foto: PR

Novosti iz Eagles, Jethro Tull, Deftones, Tom Petty i Laurie Anderson

Fanovi Eaglesa od sada mogu album “Long Road Out of Eden” slušati na dvostrukom vinilu
“Long Road Out of Eden” sedmi je po redu i posljednji studijski album kultne američke rock grupe Eagles izdan 2007. godine. Kalifornijska folk rock/soft rock grupa osvojila je sedmerostruku platinastu ploču za ovaj album zbog visoke prodaje u SAD-u. Na albumu se nalaze pjesme poput “How Long” i “No More Cloudy Days” koja se i dalje redovno nalazi koncertnom repertoaru pjesama grupe Eagles.

Foto:PR

Album “A” legendarnih progresivaca Jethro Tull čeka vas na boxu

Kako bi proslavili 40 godina kultnog albuma “A”, legendarna progresivna rock grupa Jethro Tull izdala je specijalnu verziju albuma koja sadrži tri CD-a te 3 DVD-a. Album “A” označio je prekretnicu u kreativnom opusu britanske grupe jer se razlikovao od ranih albuma po različitoj postavi članova i novom zvuku koji su stvorili. Originalno, album je trebao biti objavljen kao solo projekt frontmena Iana Andersona, ali je izdavač inzistirao da se album objavi pod autorstvom Jethro Tulla. Na CD-ima se nalazi originalan album iz 1980. godine, a na DVD-ima snimke koncerta promocije albuma koji se održao u Los Angelesu iste godine.

Foto:PR

Obljetnički “White Pony” Deftonesa od sada će se nalaziti na policama svih kolekcionara vinila
Američka metal grupa Deftones lansirala je reizdanje svog trećeg albuma “White Pony” povodom dvadesetog rođendana izdanja. Već nam je svima to dobro poznato, s obzirom na to da je “White Pony” prošle godine slavio okrugli rođendan, no ovoga puta je reizdanje albuma, koji je predstavio veliku prekretnicu za Deftonse, dostupno na četverostrukom LP-u. Na reizdanju su radili DJ Shadow, Robert Smith, Squarepusher i Mike Shinoda koji su preradili pjesme s originalnog albuma na svoj jedinstven način. Članovi benda kažu kako su ideju o remiks albumu imali i prije dvadeset godina, ali da se ideja jednostavno nije provela u djelo sve do sada.

Foto: PR

Album koji sadrži alternativne verzije pjesama s originalnog “Wildflowers” albuma Toma Pettya pronađite na zlatnom vinilu
“Wildflowers” američkog kantautora Tom Pettya stoji kao njegovo najcjenjenije djelo. Njegova obitelj te dugogodišnji producent Ryan Ulyate preslušali su stotine studijskih snimaka pjesama koje su završile na originalnom albumu te izdvojili one neobjavljene na novom albumu “Finding Wildflowers”. 16 alternativnih verzija pjesama našle su se na ovom izdanju i to na dvostrukom vinilu u zlatnoj boji.

Foto: PR

Reizdanje albuma prvijenca “Big Science” Laurie Anderson po prvi put na vinilu
Genijalan debi album britanske pjevačice Laurie Anderson po prvi puta nakon trideset godina izlazi na vinilu. Na ovom ekskluzivnom izdanju koje izdaje Nonesuch Records naći će se remasterirane snimke iz 2007. godine. Album je originalno izašao 1982. godine i tada je napravio odjek u glazbenoj javnosti jer je predstavljao promjenu te predstavio avangardni rock. U to vrijeme začuđujuće, pjesma “O Superman” završila je na drugom mjestu britanske top ljestvice singlova.

More in pop!mix/news

To Top