Connect with us

POP!MIX

Lado Bartoniček predstavlja svoju prvu božićnu pjesmu ‘Kad dođe nam Božić’

pop!mix/news

Lado Bartoniček predstavlja svoju prvu božićnu pjesmu ‘Kad dođe nam Božić’

foto | promo

Lado Bartoniček predstavlja svoju prvu božićnu pjesmu ‘Kad dođe nam Božić’

Riječki autor i multiinstrumentalist Lado Bartoniček, frontman i osnivač benda Atmospheric (s kojim je nedavno objavio i peti studijski album “Skrivena duga”), samostalno se predstavio u proljeće 2020. instrumentalnom skladbom ‘Quaratine Song’. Slijedile su dvije odlične suradnje, ‘I am’ i ‘Sink To Me’, u kojima je ugostio američku glazbenicu Matildu Krulder, a ljetos je objavio dinamičnu ska-rock pjesmu ‘Još jednom’.

Sada, prvi put u dugogodišnjoj glazbenoj karijeri, Lado objavljuje prigodnu, blagdansku pjesmu ‘Kad dođe nam Božić’. Nastala je oko Božića prošle godine, ali mrvu prekasno za objavu pa ju je Lado finiširao za ovaj, i sve naredne Božiće. 🙂

Kako kaže, nije planirao napisati blagdansku pjesmu. Vrtio je po gitari, smišljao novu skladbu za sebe ili Atmospheric, i u nekom se trenu počeo igrati riječima. Kako je stvarao okružen divnom bjelinom Gorskog kotara, stihovi su se sami nametnuli i Lado je napisao svoju prvu božićnu pjesmu, sasvim atipičnu za njegov prepoznatljiv izričaj. Svestrani umjetnik u konstantom glazbenom istraživanju i kombiniranju, Lado ovaj put potpisuje i prateći video.

Prepustite se, opustite, i uživajte u veselim notama ‘Kad dođe nam Božić’!

 

glazba, tekst, produkcija i aranžman | Lado Bartoniček

video | Lado Bartoniček

More in pop!mix/news

To Top