Connect with us

POP!MIX

Članovi udruge Kreativni Krk snimili su prvu božićnu pjesmu!

pop!mix/news

Članovi udruge Kreativni Krk snimili su prvu božićnu pjesmu!

Foto: PR

Članovi udruge Kreativni Krk snimili su prvu božićnu pjesmu!

 Sa željom da obraduju svoje sugrađane u ovo blagdansko doba, usprkos uvjetima u kojima živimo, vrijedni članovi udruge Kreativni Krk odlučili su okončati uspješnu 2021. godinu, koliko su upoznati, prvom krčkom božićnom pjesmom. Pjesmu jednostavnog naziva „Božićna”, koja pjeva o blagdanskom ugođaju i atmosferi u gradu (i na otoku) osmislili su, odsvirali i otpjevali članovi udruge i polaznici glazbenih radionica El Musicante škola gitare i Kreativni Kutak. 

 

    Autor teksta i glazbe je predsjednik udruge Kreativni Krk – Luka Adžić-Kapitanović, aranžman i sviranje bas gitare, klavijatura i mandoline potpisuje Kristijan Vasilić, bubanj i udaraljke odsvirao je Izidor Vasilić , gitaru Dario Arifović, violinu Nika Anić, a prateće vokale otpjevale su Lucija Kosić – Palić (voditeljica Kreativnog Kutka) i Dana Bajčić. 

Polaznici glazbenih radionica bili su zaduženi za popunjavanje aranžmana gitarama i pjevanjem, a vokalnim solo dionicama u pjesmi svoj glas su podarile polaznice El Musicante škole gitare – Ela Bajčić i Mia Pavlović. 

 

Pjesma je snimljena u krčkom studiju Mamut, a produkciju (miks i mastering) je odradio Kristijan Vasilić.

Za spot koji prati ovaj božićni singl zaslužan je Borut Brozović, fotograf i snimatelj s kojim udruga Kreativni Krk već godinama uspješno surađuje.

 

Ovom pjesmom udruga Kreativni Krk najavljuje intenzivnije okretanje edukativno-zabavnim sadržajima i budućim projektima koji, kroz stvaranje glazbe, uključuju djecu i mlade u kulturni život našega grada!

 

Posebne zahvale idu Ivici Bajčiću na pomoći pri pisanju teksta pjesme te samom Gradu Krku na financijskoj pomoći i prepoznavanju vrijednosti ovog projekta. 

More in pop!mix/news

To Top