Connect with us

POP!MIX

Alejuandro Buendija, ime iza kojeg stoji Saša Antić, stiže u KSET

pop!mix/news

Alejuandro Buendija, ime iza kojeg stoji Saša Antić, stiže u KSET

Foto: PR

Alejuandro Buendija, ime iza kojeg stoji Saša Antić, stiže u KSET

Predzadnje ime s kojim KSET obilježava 45. rođendan je Alejuandro Buendija, ime iza kojeg stoji Saša Antić iz TBF-aU subotu, 18.12. u KSET-u slušamo album “Škrinja” kojeg je kritika proglasila soundtrackom pandemije, a koji je osvojio Rock&Off i Porin nagrade za najbolji hip-hop album.

Aljoša Stevanovič Dobrodanski probudio se jedno jutro u nepoznatoj dimenziji usred maglovite prerije. Iz daljine su dopirali zvuci neobične glazbe i Aljoša se uputio put njenog izvora. Bili su to Sinovi, jedini preživjeli zvjezdoznalci, koji su svirali tu neobičnu glazbu na obali malog smaragdnog jezera, odmarajući se na svome putu prema drevnom jugu, prihvatili su Aljošu kao svoga, a on je naučio jezik zvijezda, i uzeo ime svoga pradjeda, čuvenog interstelarnog nomada, Alejuandra Buendije.

Uz izvedbu albuma “Škrinja”, Alejuandro Buendija i Sinovi izvest će i pokoju staru stvar s albuma “Pepermint” kao što su “Ludy Splity’all” i “Otelo me” te “Ziđan” sa Sinestetovog Hologram Funka.

Facebook: https://www.facebook.com/AlejuandroBuendija/
Instagram: https://www.instagram.com/alejuandro_buendija/?hl=en
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1sZtUYxszj03HaxWAbVlbi
Deezer: https://www.deezer.com/en/artist/4157175

Karte po pretprodajnoj cijeni od 60 kn mogu se nabaviti u KSET-u, Dirty Old Shopu ili putem sustava Entrio na https://www.entrio.hr/…/alejuandro-buendija-kset-45-10305Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 80 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.
Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

More in pop!mix/news

To Top