Connect with us

POP!MIX

JE VEUX DOMINIRALA NA DODJELI ROCK&OFFA OSVOJIVŠI 4 NAJVAŽNIJE NAGRADE!

pop!mix/news

JE VEUX DOMINIRALA NA DODJELI ROCK&OFFA OSVOJIVŠI 4 NAJVAŽNIJE NAGRADE!

Foto: Vanja Vučinić

JE VEUX DOMINIRALA NA DODJELI ROCK&OFFA OSVOJIVŠI 4 NAJVAŽNIJE NAGRADE!

Na održanoj dodjeli glazbene nagrade Rock&Off Je Veux je osvojila čak četiri priznanja i to za najbolji album, pjesmu, Pop&Off i novog izvođača godine.

Iskreno sam iznenađena i sretna. Ovo je godina koju ću stvarno pamtiti i to ne samo po virusu i potresima nego po glazbi koja je ipak pobijedila sve. Čestitam svim nagrađenima i svim nominiranima od srca a osobito muzičarima nam nije bilo lako i svima nam želim koncerte i publiku. Hvala mojim dečkima Đuri, Igoru,Toniju, hvala svima koji su radili na ovom albumu jer upravo zbog svih njih moja priča zvuči tako kako zvuči. I u najtežim vremenima glazba ipak sjaji. You Glow!“ – kazala je Je Veux.

Album “I Glow” zatvara krug cijele godine u kojem je Je Veux, uz najnoviji, objavila i tri odlično prihvaćena singla koji su našli svoje mjesto u radijskom eteru:

“Album “I Glow” dnevnik je svega onoga o čemu sam razmišljala, što sam željela, živjela, sanjala i s čime sam se borila. Album ima devet pjesama, a to je broj koji prati moj životni put i uvijek se provlači kroz sve što živim i radim. Tesla je smatrao da je broj devet ključ svemira, pa možda i ovih devet pjesama otključa neka vrata iza kojih se kriju novi svjetovi, ljudi, osjećaji baš onako kako to glazba i radi”, poručuje Je Veux.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top