Connect with us

POP!MIX

JOSIPA LISAC: “SAMO DA SVE BUDE DOBRO I LUDO”

pop!mix/news

JOSIPA LISAC: “SAMO DA SVE BUDE DOBRO I LUDO”

Foto: PR

JOSIPA LISAC: “SAMO DA SVE BUDE DOBRO I LUDO”

Višednevne probe i dugotrajne pripreme za virtualni koncert Josipe Lisac privode se kraju. U nedjelju 14. veljače u 20 sati, na Dan zaljubljenih i svoj rođendan naša najveća glazbena umjetnica održat će premijerni online nastup.

Pjevat ću ono što imam, ono što jesam, glazbenu baštinu koju mi je ostavio Karlo Metikoš kao i pjesme koje su rezultat susreta s nekim drugim autorima i kompozitorima, koji su u moj život unijeli predivne stihove, tekstove, muziku. Akcent će svakako biti na pjesmama koje publika poznaje” – ispričala je u jednom intervjuu Josipa dodavši da samo želi da sve “bude dobro i ludo”.

Osim starih hitova kao što su “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Magla”, “O jednoj mladosti” i mnoge druge, na repertoaru će svakako biti i novije pjesme.

Virtualni ulaz na koncert u nedjelju bit će otvoren od 19:30, dok sam nastup počinje točno u 20:00. Za sve koji ne stignu na vrijeme koncert će biti dostupan 24 sata nakon održavanja te će se moći pogledati do 23:00 15. veljače.

Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su po cijeni od 100 kn, dok će na dan koncerta iznositi 120 kn. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na linku: https://www.entrio.hr/event/josipa-lisac-virtualni-koncert-na-valentinovo-8734?src=home_main_slider.

 

More in pop!mix/news

To Top