Connect with us

POP!MIX

YAYA I IZGUBLJENI VIKEND OBJAVILI SINGL “TREBA NAM DOSADE”

pop!mix/news

YAYA I IZGUBLJENI VIKEND OBJAVILI SINGL “TREBA NAM DOSADE”

Foto: PR

YAYA I IZGUBLJENI VIKEND OBJAVILI SINGL “TREBA NAM DOSADE”

Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica benda Jinx, i Izgubljeni vikend objavili su singl i pripadajući videospot “Treba nam dosade”.

“Pjesmu smo snimili za vrijeme prvog lockdowna, bilo je dosta depresivno vrijeme, pošto se više nije smjelo svirati koncerte, muzičari su se više povukli u svoje studije. Zanimljivo je upoznati nove ljude i vidjeti kako rade, a često kad imam prilike, pristanem na suradnju ako mi se svidi pjesma”, kaže Yaya za novu suradnju.

“Pjesma je nastala kao reakcija na bujicu svakodnevnih senzacija, informacija i notifikacija. Ona je, zapravo, apel za dosadu, za predah od prijelomnih vijesti, seizmičkih aktivnosti, live streaming koncerata i neuravnotežene prehrane. Suradnja s Yayom za mene je kao da igram košarku s Michaelom Jordanom – jedino je ona mogla i smjela otpjevati ovu pjesmu, inače je vjerojatno nikad ne biste čuli. Yaya je jedna, a takvih je malo i, u svakom slučaju, šesnaestogodišnji ja križa još jednu stvar s popisa”, ističe Josip Radić o novom singlu za koji potpisuje glazbu i tekst.

More in pop!mix/news

To Top