Connect with us

POP!MIX

ERIC je objavio akustičnu izvedbu pjesme „Not Gonna Let Go”

pop!mix/news

ERIC je objavio akustičnu izvedbu pjesme „Not Gonna Let Go”

ERIC, „Not Gonna Let Go (acoustic)" screengrab

ERIC je objavio akustičnu izvedbu pjesme „Not Gonna Let Go”

ERIC, svestrani kantautor, vokalist, multi instrumentalist i producent iz Koprivnice, danas je na svojem YouTube kanalu objavio akustičnu izvedbu „Not Gonna Let Go”, čiji je koautor. Najavni singl njegovog debitantskog albuma „I Am Eric” predstavljen je početkom godine te je nedugo nakon objave dospio na 10. mjesto HR Top 40 liste, a našao se i na hrvatskoj Shazam Top 200 ljestvici.

„Not Gonna Let Go” nastala je 2017. godine, a uz ERICA je potpisuju Adam Kulling Garsztenkorn,  Ninos Hanna i Sandra Nordström. „Ninos, Adam i ja bili smo u studiju i u nekoliko minuta smislili zanimljivu glazbenu temu, koju smo odlučili iskoristiti kao temelj pjesme. Pozabavili smo se aranžmanom i krenuli s pisanjem teksta. Već sam tad znao da će to biti savršena pjesma za najavu mojeg albuma”, komentirao je ERIC.

Za singl „Not Gonna Let Go” snimljen je i spot u kojem se pojavljuju Marko Petrić, jedan od najperspektivnijih glumaca mlađe generacije i dobitnik Nagrade hrvatskog glumišta te njegova kolegica iz Gavelle, glumica Anja Đurinović Rakočević.

Talentirani dvadesetogodišnjak u vrlo je kratkom razdoblju ostvario hvalevrijedna postignuća, u koja se ubrajaju tri uzastopna HR Top 40 singla i sudjelovanje na Dori autorskom „Reci Mi”, koja je trenutno peti tjedan na ljestvici najemitiranijih pjesama hrvatskog radijskog etera.

Uz objavu debitantskog albuma, publika uskoro može očekivati i ERICOV novi singl te spot kreiran u suradnji sa Sandrom Mihaljević.

 

More in pop!mix/news

To Top