Connect with us

POP!MIX

She Brought Me Gasoline i Cris Mantella u zajedničkoj suradnji

pop!mix/news

She Brought Me Gasoline i Cris Mantella u zajedničkoj suradnji

Foto: Promo

She Brought Me Gasoline i Cris Mantella u zajedničkoj suradnji

Zagrebačka grupa She Brought Me Gasoline i Cris Mantella objavili su zajednički singl „One day”. Nakon hvaljenog debut albuma „On Values and Trash” (Go Country Records, 2020.), She Brought Me Gasoline studijsku aktivnost nastavlja svojom prvom glazbenom suradnjom. Riječ je o duetu s talijanskim country/rockabilly glazbenikom Cris Mantellom, vrhunskim gitaristom koji iza sebe ima 2 vrlo dobra LP-a (Thirteen i Keep on Rollin’).

Pjesma „One day” bavi se sredovječnim čovjekom koji u suvremeno doba pokušava pronaći srodnu dušu te pritom pomalo gubi vlastitu i upada u očaj, ali nadu mu pruža spoznaja da mu „jednog dana, kad se susretne s Bogom, na podu, u fotelji ili u kadi, sam, više nitko nikad neće trebati“.

Cris Mantello je standardno sirovi zvuk She Brought Me Gasolinea obojao pedal steelom i rezonator gitarom te svojim vokalom pjesmi dodao notu bluegrassa. Single „One day” je sniman u Italiji i Hrvatskoj, mix i mastering potpisuje Paolo Pizzi, a objavljen je u izdanju talijanskog Go Country Recordsa.

Grupa She Brought Me Gasoline trenutno priprema novi album koji se očekuje u drugoj polovici godine, a pjesme s budućeg albuma će po prvi puta promovirati na koncertu 4. lipnja u zagrebačkoj Močvari.

More in pop!mix/news

To Top