Connect with us

POP!MIX

Pravila igre na Slavonija fest CMC 200

pop!mix/festival

Pravila igre na Slavonija fest CMC 200

Slavonski Brod bit će po treći put domaćin pop/rock festivala koji će i ove godine, 24. i 25. kolovoza na pozornicu Tvrđave Brod dovesti neka od najpopularnijih imena domaće i regionalne scene.

Neki su izvođači ovogodišnjeg festivala Brođanima i Slavoncima već itekako poznati s prethodna dva festivala, a neki će se poput benda Pravila igre, na festivalskoj pozornici u predivnom ambijentu barokne pogranične tvrđave na rijeci Savi, zateći prvi put. No, momcima iz Pravila igre Slavonski Brod ipak nije nepoznanica.

“Svirali smo tamo na jednom božićnom koncertu, bilo je fenomenalno i imaju zaista vatrenu publiku. Tako da jedva čekamo povratak u Slavonski Brod. Očekivanja su velika jer jako puno sviramo ovo ljeto i mislim da ćemo se odlično pripremiti za taj nastup. Posebno se veselim iz razloga što je poznato da je tamo jako dobra produkcija i jedan sam od onih koji pate od tih stvari”, rekao je bubnjar i frontmen Pravila igre Goran Belošević.

Foto: Mislav Žabarović

Iza njih su već dva albuma, a posljednjim “Kako nam stvari stoje” (Menart) objavljenom u lipnju, pokušali su letvicu podići još više. Prije nešto više od mjesec dana objavili su novi singl i videospot “Ime ljubavi”, koji se također nalazi na novom albumu.

“Naše tri autorske pjesme s novog albuma ćemo izvesti na festivalu u Slavonskom Brodu, samo sada imamo težak zadatak koju odabrati za CMC200. Imamo par kandidata, ali se definitivno veselimo predstaviti publici pjesme jer nema ljepšeg osjećaja nego kad lijepo reagiraju na njih”, istaknuo je pjevač benda Ivan Penezić.

Ovaj dvojac je uputio i video poruku svima onima koji će uživati u trećem izdanju CMC200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu, a možete ju pogledati na službenoj Facebook stranici festivala.

Pravila igre nastupaju u subotu, 25. kolovoza na glavnoj festivalskoj večeri uz Artan Lili, Opću Opasnost, Tešku industriju, Emir and Frozen Camels, Flyer, Komunu, Fluentes, Neki to vole vruće i headlinere Bajagu & Instruktore. 

Prve večeri, 24. kolovoza u Tvrđavi Brod će biti održan rock maraton na kojem nastupaju Jall Aux Yeux (Bihać), Cota G4 (Daruvar), The SIIDS (Rijeka), Bang Bang (Zagreb), Jeremiah’s (Sv. Filip Jakov), Divlji dječak (Slavonski Brod), Chaos Addict (Slavonski Brod), Republika (Slavonski Brod), a headlineri su Kojoti i Divlje jagode.

CMC200 Slavonija fest organizira CMC televizija uz potporu Turističke zajednice i Grada Slavonskog Broda. Aktivnosti CMC200 Slavonija Festa pratite na Facebook stranici.

More in pop!mix/festival

To Top