Connect with us

POP!MIX

Policijska klapa Sveti Mihovil: novi spot povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara

Naslovna fotografija: Promo

Policijska klapa Sveti Mihovil: novi spot povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara

Policijska klapa Sv. Mihovil predstavlja novi videospot za pjesmu ‘Otiš’o je s mirisima jutra’ uoči obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata. Riječ je o obradi pjesme koja se nalazi na prvom studijskom albumu Policijske klape Sveti Mihovil izdanom u rujnu ove godine. Inače, ova je pjesma svima poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene, pokojnog Krunoslava Kiće Slabinca.

Foto: promo

Novi spot nastao je u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine. “Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu prikazano je kroz istinitu priču mladog hrvatskog policajca koji traga za mjestima kalvarije svoga oca stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog Grada Vukovara“, rekli su iz Klape.

Foto: promo

Ovaj spot je ujedno trajni In memoriam na 97 hrabrih hrvatskih policajaca koji su 1991. izašli kroz vrata policijske uprave neustrašivo darujući svoje srce za obranu Grada Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili. Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su za nove naraštaje stvorili Domovinu.

More in pop!mix/news

To Top