Connect with us

POP!MIX

Zanimljiva obrada svjetskog hita Watermelon Sugar

pop!mix/bizz

Zanimljiva obrada svjetskog hita Watermelon Sugar

Naslovna fotografija: Promo

Zanimljiva obrada svjetskog hita Watermelon Sugar

U vrijeme kada su mnoge granice zatvorene i svijet funkcionira po ‘novom normalnom’Franka se udružila s renomiranim imenima svjetske glazbene scene kako bi publici i fanovima ponovno poklonila glazbenu pozitivu: “Watermelon Sugar Harryja Stylesa svjetski je glazbeni hit koji se nekako konstantno provlačio mojim listama za slušanje i uvijek bi unio pozitivu u svaki moj dan. Odlučila sam ga obraditi i otpjevati po svom guštu i donijeti publici nešto novo i zanimljivo. Drago mi je da se pokazalo kako glazba nema granica niti u ovo vrijeme te da smo uspjeli okupiti sjajne glazbenike koji su moju viziju pretočili u stvarnost“, rekla je Franka.

Foto: promo

Na pjesmi su surađivali brojni poznati glazbenici poput basista Davida Parksa koji na svim glazbenim turnejama surađuje s Justinom Bieberom i Jasonom Derulom, te klavijaturista Brocketta Parsonsa koji je među ostalima surađivao i s P. Diddyjem, a trenutno svira s Lady Gagom. Tu je i trubač Mike Cordone koji radi s najvećim svjetskim imenima pop glazbe kao što su The Jonas BrothersKanye WestPharrell, UsherRicky Martin i Ariana Grande, kao i gitarist George Collins kojega je poznati gitarski magazin guitar.com prozvao velikom glazbenom senzacijom. U priči je i hrvatski bubnjar Saša Maček, poznat hrvatskoj publici kao član EDM pop grupe Cheatcodes, a surađivao je i s LauvomSteveom StylesomWowom Jonesom i Danom Richardsom, a tu je i saksofonist Joshua Kovacevic, član hrvatskog ska benda October Light koji nastupa od SAD-a preko Europe do Egipta.

Foto: promo

Za glazbenu produkciju zadužen je Samuel Lundell, švedski producent koji radi aranžmane mnogim svjetskim glazbenicima. Mix i mastering obrade pjesme Watermelon Sugar odradio je Marko Mihaljević u prestižnom londonskom Abbey Road institutu. Zanimljiv videospot koji je Franka u podne predstavila na svom YouTube kanalu režirao je Dario Radusin.
Vjerujem kako su slušatelji uživali i plesali, gdje god ljetos bili, uz moju posljednju pjesmu Prvi osjećaj’, a dok uskoro ne izađe moj novi službeni singl ‘Plan B’, vjerujem kako će sa smiješkom zaboraviti na svakodnevnicu uz ‘Watermelon Sugar’“, poručila je Franka.

More in pop!mix/bizz

To Top