Connect with us

POP!MIX

Tonči Huljić i Marko Tolja nasmijat će vas novom pjesmom ‘Od Božića do Božića’

Tonči Huljić i Marko Tolja nasmijat će vas novom pjesmom ‘Od Božića do Božića’

Tonči Huljić, jedan od naših najvećih skladatelja i Marko Tolja, jedan od naših najljepših muških vokala ostvarili su svoju prvu zajedničku suradnju u veseloj blagdanskoj pjesmi Od Božića do Božića. Autori pjesme su Vjekoslava Huljić (tekst) i Tonči Huljić (glazba), a ova neobična vesela božićna pjesma zapravo je Huljićev “obračun” s ljubiteljima swing glazbe.

“Svaki Božić me s radija krenu maltretirati Sinatra, Buble i ostatak swing ekipe, e sad je ovo moj obračun sa swingerima. A Tolja je jedan od likova s kojima sam se posebno htio obračunati i eto tako je imao sreće i našao se u ovoj pjesmi”, duhovito je objasnio Huljić svoju frustraciju swing glazbom.

Duhoviti tekst se svidio Marku Tolji koji je odmah pristao na suradnju. “Ovo je apsolutno atipična božićna pjesma i nitko pametan je neće shvatiti ozbiljno, a to i je poanta pjesme! Uglavnom, kad misliš da te
2020. godina više ne može iznenaditi onda te nazove Tonči Huljić da snimite božićnu pjesmu. S obzirom na to da nam svima ove godine treba veselja i smijeha odlučili smo razveseliti i nasmijati ljude, a najbolji način za to je da se međusobno vrijeđamo, što ćete imati priliku i čuti u pjesmi”, objasnio je.

Vokalni “obračun” Tončija Huljića i Marka Tolje na duhovit način je prikazao i redatelj Vojan Koceić u spotu u kojem se još pojavljuju naš najpoznatiji glumac niskog rasta Antun Brzak kao veseli vilenjak i poznata splitska fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan u ulozi menadžerice. Zbog čašice previše vilenjak će poprilično kvariti snimanje spota, a kako je sve na kraju prošlo pogledajte u spotu Od Božića do Božića u produkciji PILOT Studija.

More in pop!mix/bizz

To Top