Connect with us

POP!MIX

Zvijezda iz susjedstva Alya snimila spot za romantičnu baladu

(foto: Dallas Records promo)

pop!mix/news

Zvijezda iz susjedstva Alya snimila spot za romantičnu baladu

Nakon što je svojim nastupom oduševila na ovogodišnjem izdanju CMC festivala u Vodicama sa zaraznim ljetnim hitom ‘Sedam dana na moru’ te dobila pregršt pozitivnih reakcija publike i radijskih urednika, atraktivna slovenska pjevačica Alya nastavila je festivalski niz nastupa u Hrvatskoj. Na 22. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku premijerno predstavila i svoju drugu pjesmu na hrvatskom jeziku, ljubavnu baladu ‘Ili s tobom ili sama’ u kojoj nastavlja suradnju s uvaženim hrvatskim tekstopiscem Nenadom Ninčevićem te svojim dugogodišnjim suradnikom, kolegom, slovenskim producentom Raayem.

Romantična balada ‘Ili s tobom ili sama’ dobila je i svoju ekranizaciju nastalu u produkciji Neo Visualsa, a radnja koja se odvija u spotu potiče nas na razmišljanje o tome što nam je zapravo važno u životu.

“Svi se slažemo da kad je u pitanju bezuvjetna ljubav, ona pobjeđuje sve prepreke i tu smo priču željeli prenijeti i publici.. Priča se odvija u stanu u kojem zaljubljenom paru odnose sve i u njemu uskoro ostaje samo praznina. No, iako nekada možda i izgubimo sve ono materijalno, uvijek imamo našu bezuvjetnu ljubav“, poručuje Alya.

Glazbu potpisuje Raay, tekst Nenad Ninčević,  a aranžman Raay, Anej Piletič i Krešimir Tomec.

 

More in pop!mix/news

To Top