Connect with us

POP!MIX

Trio Gušt u Lisinskom izvodi svoj novi hit “Znam gdje si sinoć bila”

pop!mix/news

Trio Gušt u Lisinskom izvodi svoj novi hit “Znam gdje si sinoć bila”

Trio Gušt u Lisinskom izvodi svoj novi hit “Znam gdje si sinoć bila”

Najzabavniji splitski sastav Trio Gušt pridružit će se legendarnom bećaru Šimi Jovanovcu na pozornici Lisinskog danas, 28. listopada, povodom proslave njegovog posebnog dana – Šimunova. Tom prigodom priredit će veliki glazbeni spektakl za pamćenje.

Majstori scenskog nastupa, Trio Gušt uz Šimu Jovanovca izvest će nekoliko svojih evergreena, a večerašnj tamburaški spektakl odlična je prilika da poslušate najnoviji singl Tria Gušt, autorsku pjesmu – “Znam gdje si sinoć bila” koja predstavlja simpatičan spoj slavonskog i dalmatinskog. Intrigantna ljubavna pjesma nastala je u suradnji s Krunoslavom Dražićem, vrsnim tamburašem, skladateljem, pjevačem i aranžerom te jednim od najtraženijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, tekstopiscem i skladateljem Nenadom Ninčevićem.

“Pjesma je vrlo interesantnog, naoko jednostavnog ritma, ali to je samo na prvo slušanje. Ritam je zarazan i gura naprijed kao lokomotiva!”, otkrio je Želimir Dundić Dundo u ime sastava. Pjevač sastava također je zaslužan za prateći video spot u kojem je troje profesionalnih plesača pokretom savršeno dočaralo strast i emociju dinamičnog ljubavnog odnosa, a možete ga pogledati u nastavku teksta.

 

More in pop!mix/news

To Top