Connect with us

POP!MIX

Ususret velikoj obljetnici Renato Metessi i Zvijezde najavili “Never Ending Tour”

pop!mix/najave

Ususret velikoj obljetnici Renato Metessi i Zvijezde najavili “Never Ending Tour”

Ususret velikoj obljetnici Renato Metessi i Zvijezde najavili “Never Ending Tour”

Nakon nebrojenih hitova (Nikol, Ne Pitaj za Mene, Pravovjerni Plesači, Narodna…) i ususret četrdesetoj obljetnici rada, Renato Metessi i Grupa Zvijezde, pripremaju intenzivnu regionalnu koncertnu aktivnost, pod nazivom “Never Ending Tour”.

“Mi smo glazbenici i jedino što smo oduvijek sanjali su svjetla pozornice i rock’ n roll, to je naša strast i naš život! Želimo dočekati obljetnicu, onako kako smo i započeli cijeli naš put, družeći se, svirajući i razmjenjujući emocije i energiju sa publikom!”

Turneja službeno započinje sudjelovanjem na velikim Rock Festivalom “Varaždin Rocks”, 25.05. 2019. godine na kupalištu Drava u Varaždinu, a kao što i sam naziv turneje govori, nikada neće završiti.

“Nevjerojatan osjećaj je spoznaja da naša glazba spaja generacije! Ljudi naših godina dobro nas poznaju, odrasli smo zajedno, ali i njihova djeca su čuli naše pjesme i nekako imamo osjećaj da smo duboko ukorijenjeni u glazbenoj kulturi, a o tom fenomenu svjedoči i serija „Crno Bijeli Svijet“ u kojoj je korištena naša glazba!”

“Želja nam je posjetiti čim više fanova i zato smo pripremili intenzivnu turneju, koja se proteže po cijeloj regiji, a posjetit ćemo i neke gradove diljem Europe! Zapravo, ne mislimo se zaustavljati, jer lavina jednom kad krene… i već smo u pripremama vrlo posebnih projekata, kojima ćemo zaokružiti obljetnicu i predstaviti se u potpuno novom i slobodno možemo reći, neočekivanom izdanju” – poručili su Renato Metessi i članovi Grupe Zvijezde.

Nakon gotovo dvije godine od posljednjeg studijskog albuma, Renato Metessi i Grupa Zvijezde pripremaju novi, dvanaesti po redu studijski uradak, oplemenjen vrhunskom izvedbom, vrhunskom produkcijom i snažnim stihovima.

Objavljivanje albuma se očekuje u jesen, a ekskluzivna je informacija da se za glazbenu produkciju brine jedan od najpoznatijih svjetskih producenata, koji je radio sa imenima, koja spadaju u samo glazbeno plemstvo poput Princa.

“Zapravo, pjesme moraju imati razlog nastanka i moraju iznjedriti sve ono što je u nama, sve ono dobro i loše, sve emocije i svu energiju koju posjedujemo, a to je ponekad težak i spor proces! Vrlo smo senzibilni i širokih interesa, a kako vrijeme prolazi tako i mi sve više obogaćujemo vlastita životna iskustva i spoznaje i smatramo da smo postali dovoljno ozbiljni i zreli ljudi, za ozbiljan iskorak u produkcijskoj kvaliteti!”

“Pripremamo svojevrstan triptih izdanja, novi studijski album za jesen, jednu kompilaciju B – Strana naših hitova i jedan vrlo poseban Video album!”

More in pop!mix/najave

To Top