Connect with us

POP!MIX

THE SIIDS najavljuju još jedan intrigantan video uradak

pop!mix/news

THE SIIDS najavljuju još jedan intrigantan video uradak

(Fotografija: Stella Mešić/model: Golda Pamić)

THE SIIDS najavljuju još jedan intrigantan video uradak

Iako su multiinstrumentalisti Stanislav Grdaković i Darko Terlević kao kreativni autorski tandem na glazbenoj sceni relativno kratko, već sam nastanak njihovog electro dua THE SIIDS, kao i uspjesi koji su se nanizali kroz prošlu godinu, privukli su veliki interes glazbenih stručnjaka i publike.

Uz pjesme na engleskom jeziku i zvuk koji mnoge podsjeća na kombinaciju Editorsa, The Killsa i Depeche Modea, THE SIIDS je bend čiji umjetnički izričaj vrijedi pratiti u svakoj etapi njihovog stvaranja. Kuda ih je kreativnost odvela ove godine otkrit ćemo uskoro u njihovom novom singlu i pratećem video spotu.

Za razliku od prethodno objavljenih spotova koncipiranih kao audio-vizualna trilogija THE SIIDS će, ovoga puta u suradnji sa Stellom Mešić aka Parts Of The Sun, predstaviti vizualno drugačiju priču. Mali uvid u njihovo novo poglavlje THE SIIDS otkrivaju ovim kratkim video isječkom:

Video koji upotpunjuje njihov novi singl “Feeling”, THE SIIDS su snimili u suradnji s vizualnom umjetnicom Stellom Mešić iz Rijeke koja ga je režirala, montirala te scenski i kostimografski osmislila.

Kao što se moglo vidjeti i u prvim uradcima s kojima su se predstavili javnosti, vizualni identitet THE SIIDS-a sastavni je dio njihovog šarma pa su tako novi singl i prateći video produkcijski i dalje u stilu svjetskih indie uspješnica. Estetska simbioza između benda i umjetnice vidljiva je od prvog kadra što je u konačnici rezultiralo još jednim sjajnim spotom koji vjerno prenosi senzibilitet njihove nove pjesme.

Spot koji će uskoro doživjeti svoju premijeru je sniman na lokaciji napuštenog hotela na Učki te u Stephany Stefan studiju u Rijeci, a uz članove benda u spotu se misteriozno pojavljuje i predivan model Golda Pamić.

(THE SIIDS, fotografija: Emanuela Tomino / Polak Media)

 

 

More in pop!mix/news

To Top