Connect with us

POP!MIX

U prodaji su VIP ulaznice za romantični koncert Harija Rončevića

pop!mix/najave

U prodaji su VIP ulaznice za romantični koncert Harija Rončevića

(foto: promo)

U prodaji su VIP ulaznice za romantični koncert Harija Rončevića

Bliži se 17. svibnja kada nas u zagrebačkom Domu sportova očekuje jedan od najromantičnijih koncerata godine. Hari Rončević će zajedno s dragim gostima, klapom Cambi i Nenom Belanom, obilježiti četvrt stoljeća glazbenog stvaralaštva. Tijekom 25 godina, Hari je ispisao mnoge stranice predivnim tekstovima koje su svojim nezaboravnim izvedbama ovjekovječila neka od najvećih imena domaće glazbene scene. Nezaobilazni su tu Oliver i ‘Moj lipi anđele’‘Ako voliš me’Doris Dragović ‘Zemlja i stina’‘Ni da mora nestane’klapa Kampanel ‘Aj ca volin te’ i mnogi drugi.

Njegov je rad nagrađen i brojnim priznanjima publike i struke na Splitskom festivalu, Večerima dalmatinske šansone i ZadarFestu. Glazba je Harijev život, njome izražava najdublje emocije i prenosi ih publici s kojom na koncertima dijeli posebnu energiju.

Jedno takvo neponovljivo iskustvo nas očekuje na skorašnjem obljetničkom koncertu povodom kojeg je rekao: „Dođite i uživajte u live izvedbama mojih pjesama koje sam stvarao skoro polovinu svoga života. Na koncertu ćemo izvesti 25 pjesama u nadam se neponovljivom ambijentu za koji ćete, kao i uvijek biti zaslužni vi. Moj bend, gosti i ja dat ćemo sve od sebe da svima skupa to bude jedinstven koncert koji ćemo pamtiti.“

‘I sve dok dišem’‘Kada jednom ovom zafalim se tilu’‘Još ne znam kud s tobom’ i drugi odabrani hitovi koji su u pripremi za ovaj veliki koncert, ispunit će Dom sportova ljubavnim notama, i svima koji će zajedno s Harijem, klapom Cambi i gostima iznenađenja proslaviti prvih 25 godina na sceni, pružiti jedno divno glazbeno iskustvo.

Od danas su u prodaji i VIP ulaznice; regularna za VIP sektor (za jednu osobu) po 180 kuna koja uključuje čašu vrhunskog vina te VIP stol (za 4 osobe) za 650 kn koja uključuje barski stol i bocu vrhunskog vina po stolu.

 

Ulaznice su dostupne po sljedećim cijenama: 

parter | 115 kn
tribine | 135 kn
VIP | 180 kn
VIP stol | 650 kn

More in pop!mix/najave

To Top