Connect with us

POP!MIX

Učiteljice otvorile vrata svojeg doma

pop!mix/news

Učiteljice otvorile vrata svojeg doma

Popularne Učiteljice koje su ove godine osvojile regiju hitom “Promil šanse za spas” feat. Tarapana Band u najradosnijem mjesecu u godini, prosincu, predstavljaju božićnu pjesmu “Gdje je dom”. Nastavak je to suradnje s vrhunskim autorsko-producentskim timom pa i ovoga puta glazbu i tekst potpisuje hitmejker Dušan Bačić, a aranžman i produkciju Bojan Dragojević iz Empire Studija.

Topli dom Učiteljica širi miris duha božićnih blagdana, a pridružili su im se i brojni obožavatelji koji obasipaju YouTube lijepim komentarima, pogotovo oni koji su udaljeni od rodnih krajeva. “Ja morat ću poć’ na ovu tihu noć, ostavit sve najdraže tu, al’ nosim ih u srcu”, stihovi su koji diraju u srce te stvaraju toplinu oko njega u ovo predblagdansko vrijeme. Stoga i ne čudi brojka od skoro 35 tisuća pregleda na YouTube-u.

Učiteljice godinu završavaju uspješno, a osim hita “Promil šanse za spas” s popularnim Tarapana bandom imale su i pregršt koncerata po cijeloj regiji, a s kojima nastavljaju i u sljedećim mjesecima.

More in pop!mix/news

To Top