Connect with us

POP!MIX

Domenica objavila album prvijenac

pop!mix/news

Domenica objavila album prvijenac

Domenica objavila album prvijenac

Album “Ćiribu ćiriba” debitantski je studijski uradak Domenice koji od danas možete naći u prodaji. Kada se prije dvije godine predstavila na 57. Splitskom festivalu pjesmom “Kad sam s tobom”, nova uzdanica velikog skladatelja Tončija Huljića pokazala je kako je itekako spremna za sve glazbene izazove.

Domenica je dobila ime po Zuccherovom velikom hitu, a presudilo je i što je rođena na nedjelju. Studentica splitske Glazbene akademije scensko iskustvo stjecala je pjevajući s grupom Boss, a kao najbolja prijateljica Hane Huljić dobila je priliku pjevati prateće vokale Tončiju Huljiću na projektima s Madre Badessa bendom. Njezin topao i umiljati glas, koji su mnogi usporedili s kombinacijom glasova Jasne Zlokić i Zdenke Kovačićek, te nježna pojava bili su dovoljni da joj Tonči Huljić ponudi solo karijeru. U sigurnim rukama autorskog dvojca Vjekoslave i Tončija Huljića Domenica je publiku sve više osvajala radiofoničnim pop pjesamama koje su pratili simpatični video spotovi.

Zahvaljujući hitovima “Vidi se iz aviona” i “Ljubavna limunada” postala je još jedno nazobilazno glazbeno ime koje dolazi iz Vele Luke, a danas nakon samo dvije godine Domenica se može pohvaliti i svojim prvim albumom. Među jedanaest pjesama koliko ih se nalazi na albumu, publika je imala prilike čuti i hitove “Baš, baš”, “Indigo” s kojom je nastupila na Dori, “Ne vidim, ne čujem” te “Mi protiv nas” koji je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom i osvojila svoj prvi Grand prix na 58. Splitskom festivalu 2018. godine. 

Aktualni singl “Ćiribu ćiriba” prati izlazak istoimenog albuma, a veliki interes publike za ovim albumom pokazuje kako njena publika s nestrpljenjem čeka čuti i ostale nove pjesme.Zagrebačku publiku sigurno će razveseliti najavljena koncertna promocija albuma “Ćiribu ćiriba”, u ponedjeljak, 9. prosinca u novootvernom klubu Mint (Ul. Florijana Andrašeca 14) od 20 h.Album “Ćiribu ćiriba” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

More in pop!mix/news

To Top