Connect with us

POP!MIX

U manje od 24 sata Lepa Brena prodala više od 2000 ulaznica

pop!mix/news

U manje od 24 sata Lepa Brena prodala više od 2000 ulaznica

U manje od 24 sata Lepa Brena prodala više od 2000 ulaznica

Brena se u zagrebačku Arenu vraća nakon deset godina, a glazbeni spektakl u najvećoj hrvatskoj dvorani održat će se 14. prosinca. 2019. godine.

Iako do koncerta Lepe Brene u Zagrebu ima još sedam mjeseci već prvog dana prodaje krenuo je i neviđen interes za ulaznicama. U samo 24 sata najpopularnija pjevačica u regiji prodala je više od 2000 ulaznica zato ih nabavite na vrijeme jer će se neke kategorije uskoro rasprodati. Brena se u zagrebačku Arenu vraća nakon deset godina, a glazbeni spektakl u najvećoj hrvatskoj dvorani održat će se 14. prosinca. 2019. godine.

Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici.

U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet  filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima “Hajde da se volimo”. Prva je pjevačica koja se 1989. spustila helikopterom na koncertu u Sofiji, gdje je nastupila ispred 100.000 obožavatelja, a ujedno i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.

Ulaznice za koncert Lepe Brene mogu se kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

More in pop!mix/news

To Top