Connect with us

POP!MIX

Ovog petka cijeli Zadar pjeva u glas najveće hitove Rite Ore

pop!mix/najave

Ovog petka cijeli Zadar pjeva u glas najveće hitove Rite Ore

(Rita Ora, promo fotografija)

Ovog petka cijeli Zadar pjeva u glas najveće hitove Rite Ore

Ovog petka, 30. kolovoza, fanovi iz svih dijelova Hrvatske pjevat će u glas glazbene hitove “Let You Love Me”, “Anywhere”, “Your Song” i brojne druge sa svjetski popularnom pop zvijezdom! Vijest o koncertu Rite Ore, britanske pjevačice albanskih korijena čije pjesme redovito osvajaju vrhove svjetskih top ljestvica, oduševila je brojne fanove u Hrvatskoj – ulaznice za FAN PIT rasprodane su tjednima unaprijed, a najvjerniji fanovi na taj su način osigurali potpuni doživljaj spektakla i svoje omiljene zvijezde iz prvih redova zadarske dvorane.

Rita Ora u Zadar dolazi na krilima hvaljenog posljednjeg abuma “Phoenix“, a koncert će održati u sportskoj dvorani ″Krešimir Ćosić“ nakon što je redom napunila velike svjetske dvorane u Melbourneu, Sydneyju, Tokiju, Londonu, Parizu, Milanu, Oslu i Stockholmu, da nabrojimo tek neke od njih. Netom prije objave albuma koji je postigao značajan međunarodni uspjeh i čiji najavni singlovi broje milijarde emitiranja, pjesmom “Let You Love Me” Rita Ora ušla je u povijest bitanske glazbene scene i oborila rekord star 30 godina. Spomenuti singl bio je njezina 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice kao pjevačica s najviše pjesama u TOP 10 najemitiranijih singlova.

Kako bi doživljaj bio potpun, na jednom od najiščekivanijih koncerata u Hrvatskoj ove godine prije Rite Ore nastupit će Franka Batelić i Domenica te svojim hitovima zagrijati publiku za spektakl kojem se i same vesele i koji s uzbuđenjem iščekuju.

U prodaji su i dalje regularne ulaznice po cijeni od 250 kuna te manji broj VIP ulaznica po cijeni od 450 kuna, a moguće ih je kupiti putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik, od ponedjeljka do petka od 14 do 20 sati. S obzirom na činjenicu da interes za ulaznicama vlada u svim dijelovima Hrvatske, zbog lakšeg i sigurnijeg prijevoza za sve zainteresirane u ponudi su i paketi ulaznica s prijevozom, koji su dostupni na svikoncerti.eu i www.ticketshop.hr.

Organizator koncerta je ŠC Višnjik, suorganizator je Turistička zajednica Grada Zadra, uz pokroviteljstvo Grada Zadra.

More in pop!mix/najave

To Top