Connect with us

POP!MIX

TONKA predstavlja novi singl i spot

pop!mix/scena

TONKA predstavlja novi singl i spot

Uz autorski potpis Aljoše Šerića, Tonka donosi još jedan kvalitetan, moderno ilustriran pop u sada već prepoznatljivom soundu zapakiran u retro kulisu redatelja Vanje Vascarca koji potpisuje i Tonkine prethodne spotove ‘Bolji smo’ i ‘Jedno jutro’.

‘Netko se događa’ jednostavna je pop pjesma o iščekivanju, navodi Tonka, a ujedno i peti singl koji nas dovodi još jedan korak bliže njezinom debitantskom albumu ‘Važne stvari’.

Spot je snimljen u jednom danu na Pantovčaku, a kuća u spotu djelo je poznatog zagrebačkog arhitekta moderne Stjepana Planića čiji se retro interijer vizualno savršeno uklopio u dosadnu rutinu svakodnevnih događaja i iščekivanja promjene.

Pri video spotu starina u novom ruhu nema okus patine nego čežnje za vremenom kad su pjesme ovog tipa bile automatski katapultirane u ušesa srednjeg slušateljskog uha. Ljubav kao pokretačka snaga svega on i off scene ne moraju biti dodatna isprika već samo najlogičnije opravdanje kad dobijete odlične komade koji će po svakom segmentu svojih pop manira izbjegavati klišeje i svakodnevnosti koje čine razliku od onih koji će trajati i onih koje utapate u tri minute nakon slušanja“. (Anđelo Jurkas, DOP Magazin)

Glazbu i tekst potpisuje Aljoša Šerić, aranžman i produkciju Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi. Pjesma je snimljena u Lemon Production Studiju. Kostimografiju i styling potpisuje Marija Cvitanović (Marka M), direktor fotografije je Sven Stefanović, suradnik za pokret Martina Nevistić, make up potpisuje Petra Sever, a frizuru Frizerski salon Keune Colette.

More in pop!mix/scena

To Top