Connect with us

POP!MIX

Ema Gagro u Švedskoj snimila moderni videspot

(foto: Croatia Records promo)

pop!mix/news

Ema Gagro u Švedskoj snimila moderni videspot

Nakon sjajnog nastupa na Dori gdje je osvojila vrlo dobro 5. mjesto, Ema Gagro za pjesmu  “Redemption” predstavlja i video spot snimljen u Švedskoj, a iza kojeg stoji Freshtea Films Pictures.

I sama pjesma je plod švedsko-hrvatske suradnje koja je rezultirala modernom pop poslasticom, ponajboljom pjesmom Dore.

Sudionica showa The Voice Hrvatska, Ema Gagro, Lošinjanka s danskom adresom, ove godine sudjelovala je na povratničkoj Dori, izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije uz sjajan međunarodni tim glazbenika i producenata u kojem su Šveđani Andreas Björkman i Kalle Persson te Adriana Pupavac koja je osim rada na glazbi pisala i tekst pjesme. Ema Gagro im se pridružila na aranžmanu, a konačni rezultat je snažna electro pop pjesma s etno elementima. Moderna svjetska pop produkcija za koju možemo reći da su Šveđani jedni od onih koji su je i stvorili, a shodno uspjesima njihovih najvećih zvijezda Aviciija, Zare Larsson, Icone Pop, Tove Lo i Robyn, savršeno se uklopila u fenomenalan vokalni doseg Eme Gagro koja svojom pojavom širi pozitivnu energiju i vibru.

Šveđani kažu da su se zaljubili u Hrvatsku na prvi pogled, a Ema je svakako jedan od najboljih načina na koji mogu upoznati hrvatski glazbeni talent. Suradnja se nastavlja.

More in pop!mix/news

To Top