Connect with us

POP!MIX

The Artist se vraćaju na scenu s novim materijalima

pop!mix/scena

The Artist se vraćaju na scenu s novim materijalima

The Artist se vraćaju na scenu s novim materijalima

Beogradski pop-rock bend The Artist frontmena Aleksandra Đapića-Brace nakon kreativne pauze od četiri godine sprema se vratiti se na scenu s novim materijalima.

Pop bend s duboko ukorijenjenim rock stavom predvođen idejnim tvorcima Aleksandrom Đapićem – Bracom (frontmen) i Dejanom Ivezićem (gitara), te članovima benda Jovanom Đapićem (bass), Zoranom Jeremićem (gitara), Dejanom Nikolićem (bubanj) i Markom Milatovićem (klavijature), predstavio se hvaljenim debitantskim albumom “Rusija” koji je 2015. godine objavljen preko etikete Long Play Records.

Album je iste godine najavljen naslovnim singlom i pjesmom “Moja je greška” za koji je predstavljen i spot koji možete pogledati u nastavku.

Kako samo ime benda govori, i kako je odmah u startu istaknuo gitarist, pjevač i autor Aleksandar Đapić – Braco, The Artist je ideja najčišće forme glazbe i kod njih neće biti kompromisa. Za njih je glazba smisao, način života, škola i filozofija. Nakon kreativnih tišina, vrijeme je da nam ponovno otkiju svoju glazbu, a nove pjesme i vijesti benda mogli bismo dočekati već ovaj mjesec.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/scena

To Top