Connect with us

POP!MIX

Čudesna Hana Huljić predstavlja prvu autorsku skladbu “Alisa”

(Foto: Croatia Records promo)

pop!mix/news

Čudesna Hana Huljić predstavlja prvu autorsku skladbu “Alisa”

“Alisa / Alice” mlade glazbenice Hane Huljić prva je njezina pjesma, snimljena u dvije verzije, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Hana je kompletan autor engleske verzije dok je hrvatski tekst napisala njena majka, Vjekoslava HuljićAranžmane obje verzije pjesama uz Hanu potpisuju Leo Škaro i Arian Vuica, a dječji klasik “Alisa u zemlji čudesa” kao i Hanina nježna pojava inspirirale su redatelja Vojana Koceića za bajkovit spot.

Ovoj mladoj diplomiranoj skladateljici glazba je doslovno u krvi. Najmlađa je članica uspješne glazbene obitelji Huljić koja je svoj talent naslijedila od roditelja, a znanje izbrusila na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Skladati je počela već s deset godina, a na sceni je debitirala je uz proslavljenog pijanistu svjetskog glasa Maksima Mrvicu s kojim je bila i na njegovoj velikoj azijskoj turneji prije četiri godine. Njen kristalni sopran publika je mogla čuti i u pjesmi Petra Graše “Srce za vodiča”, jednom od prvih hitova koji je obilježio mjuzikl “Pacijenti”. Hana Huljić napisala je orkestraciju i za skladbu “Dva put san umra” u izvedbi Tonči & Madre Badessa feat. Zagrebačka filharmonija & AZ Ivan Goran Kovačić kojom je Tonči Huljić najavio novi projekt i suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom.

More in pop!mix/news

To Top