Connect with us

POP!MIX

Dus i Mental Blue remixali Massimov “Mali krug velikih ljudi”

pop!mix/bizz

Dus i Mental Blue remixali Massimov “Mali krug velikih ljudi”

Foto: Bachrach&Krištofić

Dus i Mental Blue remixali Massimov “Mali krug velikih ljudi”

Na vrhu službene domaće top ljestvice već četiri mjeseca nalazi se Massimova pjesma Mali krug velikih ljudi koja je vrlo brzo osvojila publiku. Oduševila je i domaće DJ-e Dusa (Zvonimir Dusper) i Mental Bluea  koji su joj odlučili podariti novo ruho u svojim remixima. 

“Kada sam počeo raditi na mixevima, Massimo je rekao: ‘Napravi tako da je tebi dobro, zabrij, ne mora biti kao original’, napravio sam jednu verziju koja slijedi originalne akorde i strukturu, “da se ima”, a onda sam pjesmu malo harmonijski i strukturalno pojednostavio koristeći pritom samo dijelove refrena koji skroz “leže” na deep house akorde koji su me furali od početka. Srećom je tekst takav da to trpi i da je sve opet ispalo smisleno.”, ispričao je Dus.

“Nakon što sam imao prilike uživati u produkciji remix obrade Massimove pjesme ‘Znam’, želio sam prvi puta Massima umotati u ruho modernijeg plesnog pop/deep-house ritma jer bezvremenski sjaj njegovog specifičnog a upečatljivog vokalnog izričaja, koji desetljećima dominira u kategoriji Hrvatske pop ikone, to i zaslužuje. Na sličan način bio sam inspiriran i u njegovoj pjesmi “Mali Krug Velikih Ljudi” te poželio da u ova dva moja remiksa, Massimo zaživi u plesnom ritmu i ušima i srcima mlađih generacija i onih koji se uz Massima tako osjećaju.”, rekao je Mental Blue. 

More in pop!mix/bizz

To Top