Connect with us

POP!MIX

Slavonia Band iz izolacije snimio karantena verziju hita Zlatna polja

pop!mix/news

Slavonia Band iz izolacije snimio karantena verziju hita Zlatna polja

Slavonia Band iz izolacije snimio karantena verziju hita Zlatna polja

Koliko publici nedostaju koncerti toliko nedostaju i samim glazbenicima, a među njima su i članovi popularnog sastava Slavonia Band.

U vremenima globalne pandemije koronavirusa iskoristili su slobodno vrijeme i snimili karantena verziju njihovog velikog hita Zlatna poljaSvatko iz svog doma, zahvaljujući modernoj tehnologiji, otpjevao je i odsvirao publici jednu od omiljenih pjesama i tako barem na kratko skrenuo pozornost s aktualne situacije koja je zahvatila cijeli svijet.

Pjesmu koja je draga našoj publici, a budući ona nije mogla doći kod nas, odlučili smo snimiti u izolaciji, svatko iz svog doma, te pokloniti publici.“, rekao je frontmen Slavonia Banda Branko Ilakovac koji je otkrio kako već imaju snimljenu i novu pjesmu koja čeka video spot. Inače, članovi benda si međusobno nedostaju jer su s vremenom postali jedna velika obitelj, ali nastoje iskoristiti slobodno vrijeme za svoje vlastite obitelji.

Nedostaje nam druženja, ali nadam se da ćemo što prije ponovno zajedno zasvirati. Poručio bih svim članovima benda – vježbajte, vježbajte i vježbajte“, našalio se Branko i rekao kako je najbolja stvar koja mu se dogodila u izolaciji upravo vrijeme koje provodi sa svojih četvero djece. “U izolaciji sam naučio puno stvari, ali vjerujem da su i mnogi drugi shvatili kako će se nakon ove situacije puno toga više cijeniti, uključujući i one stvari poput slobode kretanja i istinskih susreta“, zaključuje Branko

Obradu hita Zlatna polja možete pogledati na službenoj Facebook stranici benda:

Zlatna polja – "karantena verzija"

Zasvrbili su nas prsti pa smo odlučili malo zasvirati 🎼🎵🎶

Gepostet von SLAVONIA BAND am Sonntag, 19. April 2020

More in pop!mix/news

To Top