Connect with us

POP!MIX

Mia predstavlja animirani videospot za singl “Unatrag”

pop!mix/news

Mia predstavlja animirani videospot za singl “Unatrag”

Pop zvijezda Mia Dimšić objavila je fantastičan animirani videospot za aktualni singl Unatrag. Razigrano, veselo, obojeno pastelnim bojama – sve ono što od Mije tražimo. Animacije je radila Katarina Jukić, ilustratorica i animatorica poznata pod umjetničkim imenom Grimzzi.

Prošla diskografska godina za Miju je bila sjajna, novi studijski album Sretan put publika i kritika dočekali su oduševljenjem. Pjesma Unatrag dolazi nakon Mijine prve suradnje, one s Markom Toljom u pjesmi Sva blaga ovog svijeta koja je nominirana u tri kategorije za nagradu Porin.

Glazbu i stihove potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, dok su aranžman raspisali Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Pjesma je snimana u Croatia Records studiju u Zagrebu, studiju Green Room u Rijeci i studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji (PA) u SAD-u, a miks i mastering radio je Goran Martinac (Croatia Records Studio).

ako vesela, brza i nošena Mijinim jedinstvenim i prepoznatljivim vokalom pjesma progovara o drugom licu ljubavi. Ili kako je to Mia sročila: „Pjesma Unatrag govori o situaciji u životu od koje kao da nikako ne možeš pobjeći, stalno se vraćaš na to isto mjesto i znaš da to nije pametno, ali očito još nisi spreman potpuno krenuti dalje. U pjesmi je to romantična situacija s krivom osobom, ali mislim da se taj osjećaj može primijeniti na brojne situacije u našim životima. Svi duboko u sebi uvijek znamo kamo dalje, ali ponekad je potrebno puno promašaja da to napokon sami sebi priznamo.”

Dok s nestrpljenjem iščekujete čuti novi singl i uživo, uživajte u ovom sjajnom animiranom videospotu.

More in pop!mix/news

To Top