Connect with us

POP!MIX

#OdSobeDoSobe uz OSDS!

pop!mix/news

#OdSobeDoSobe uz OSDS!

#OdSobeDoSobe uz OSDS!

Danas nas #OdSobeDoSobe vodi OSDS!

Točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera imamo prilike čuti tri pjesme u izvedbi njihovog frontmana, Dominika Šuškovića – Sami protiv svijeta, Sad i zauvijek & Jedina. 

Obzirom na situaciju u Hrvatskoj i cijelom svijetu, Dominik nas je sve pozvao na oprez i ostanak doma: „Budite odgovorni, čuvajte sebe i pazite na druge dok nam ne dođu ljepša i manje zarazna vremena“. Pridružujemo se pozivu na oprez, a ovim putem pozivamo i na sudjelovanje u našem projektu #OdSobeDoSobe. 

Svi glazbenici, autori, izvođači i producenti koji se žele uključiti mogu pogledati upute kako snimiti videa OVDJE.  Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Damira Kedže, Giuliana, Vatre, Alana Hržice, Franke, Tončija Huljića i drugih.

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da OSDS, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hrProjektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave. 

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top