Connect with us

POP!MIX

Sandi Cenov opjevao dobru stranu života

pop!mix/news

Sandi Cenov opjevao dobru stranu života

Sandi Cenov opjevao dobru stranu života

Glazbenik koji nas duže od dvadeset i pet godina oduševljava nekim od najljepših ljubavnih stihova, ponovno je uspio.

“Dobra strano mog života” nova je pjesma, koja na prvu ostavlja “ožiljak” na srcu, a kada ju izvede Sandi Cenov, uspjeh je zagarantiran.

Iako ovoga puta, nije kao i obično, sam pisao glazbu i tekst, već je to djelo Armina Šakovića, Sandijeva interpretacija ostavlja bez daha, a sve skupa sjajnim su aranžmanom “upakirali” Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla.

Cijela priča, oko nove skladbe, otkrio nam je Sandi, dogodila se sasvim spontano: “Pjesma ‘Dobra strano mog života’ dogodila se, kako se kaže, naglo. Istu mi je poslao, moj dugogodišnji veliki prijatelj i autor, Armin Šaković iz Sarajeva, i rekao da je snimim. Kada sam je prvi put slušao, na refrenu su mi zasuzile oči. To mi se rijetko događa za neku pjesmu, ali ovo je u meni probudilo emociju na najjače, i mislim da će ljudi to osjetiti.

Snimljen je i video spot, sa ekipom DM Studia u režiji Denisa Miloša, sa kojima radim već duže vrijeme. Sve smo iznijeli kroz američku gangstersku priču, da nešto promijenimo, ali i da damo neku ozbiljnost pjesmi, jer mislim da to apsolutno zaslužuje. Ante Pecotić napravio je sjajan posao sa aranžmanom, i nadam se kako smo dobili tu emociju, koju je Armin zamislio, kada je pisao pjesmu.”

Premijera spota očekuje se uskoro, a Sandijeva vokalna izvedba, prepuna iskrene emocije, može se poslušati već sada:

“Dobra strano mog života”  nastavlja Sandijev niz glazbenih uspješnica kao što su “Kad sve zbrojimo” i “Da te bar ne volim”, koje su obilježile mjesece iza nas.

More in pop!mix/news

To Top