Connect with us

POP!MIX

Grašo ovog ljeta “osvaja” šibensku i dubrovačku tvrđavu

pop!mix/najave

Grašo ovog ljeta “osvaja” šibensku i dubrovačku tvrđavu

Grašo ovog ljeta “osvaja” šibensku i dubrovačku tvrđavu

Splitski glazbenik na nadolazećoj ljetnoj turneji nastupit će na najljepšim jadranskim pozornicama, dubrovačkoj tvrđavi Revelin i šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila.

Iako je do sada rasprodao sve dvorane i Arene u regiji, Petar Grašo po prvi put dolazi na šibensku i dubrovačku tvrđavu. Grašo će tako u organizaciji Star produkcije nastupiti 15. kolovoza na Tvrđavi Revelin u Dubrovniku, a 23. kolovoza na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila.

Jedan od najtraženijih hrvatskih izvođača veseli se nadolazećoj turneji hrvatskom obalom jer se, kaže, zaželio koncerata u manjim prostorima. Šibenska tvrđava naime prima oko 1100 posjetitelja dok ona dubrovačka oko 500.

“Jednako velik izazov mi predstavlja nastupati u velikim dvorama kao i umanjim, intimnijim prostorima. Želim ispuniti želje publike te doći u sve gradove gdje me žele slušati – iskren je Grašo.

Njegovi nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više, a nakon niza nagrada koje je laniosvojio, uključujući i nagradu publike za hit godine Cesarica, Grašo je ponovno potvrdio status jedne od najvećih glazbenih zvijezda.

Nastup na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila i dubrovačkoj tvrđavi Revelin bit će izvrsna prilika da se publika uvjeri zašto je jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice za Grašin koncert 15. kolovoza u Dubrovniku i 23. kolovoza u Šibeniku mogu se nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

U sklopu ljetne turneje ranije je najavljen je i Grašin nastup u Opatiji.

 

More in pop!mix/najave

To Top