Connect with us

POP!MIX

Projekt #OdGradaDoGrada odveo nas je do Splita gdje su nam zapjevali Alen Đuras i Antonia Dora

pop!mix/scena

Projekt #OdGradaDoGrada odveo nas je do Splita gdje su nam zapjevali Alen Đuras i Antonia Dora

Projekt #OdGradaDoGrada odveo nas je do Splita gdje su nam zapjevali Alen Đuras i Antonia Dora

#OdGradaDoGrada nastavlja dalje, ovaj tjedan smo u Splitu!

Alen Đuras i Antonia Dora snimili su svoj singl Da ti usne slijedim u Splitu na rivi. Sunce, šum mora i njihova dva lijepa vokala stvaraju pravi ljetni ugođaj.

Do sada je kroz projekt, prvotno nazvan #OdSobeDoSobe, prošlo 47 izvođača tijekom pandemije korona virusa. Sada smo na otvorenom, nadamo se za zauvijek. Prošli tjedan nas je CAMBI. počastio svojom izvedbom, a sada Alen i Antonia Dora. Mlade nade hrvatske glazbene scene ujedinile su glasove u duetu Da ti usne slijedim i prilično se dobro pozicionirali na hrvatskim top ljestvicama. Antonia Dora Pleško svoju karijeru gradi pod okriljem izdavačke kuće Rubikon Sound Factory, a Alen Đuras dokazao se u show-ovima „The Voice“ i „A strana“. Za njihov duet zaslužni su Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla.

Pjesmu Da ti usne slijedim možete pogledati na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera.  

Projekt #OdGradaDoGrada ljetna je verzija projekta #OdSobeDoSobe koji su započeli Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da CAMBI, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

 

More in pop!mix/scena

To Top