Connect with us

POP!MIX

Antonia Dora Pleško i Alen Đuras u duetu donose prekrasnu ljubavnu priču

pop!mix/news

Antonia Dora Pleško i Alen Đuras u duetu donose prekrasnu ljubavnu priču

Antonia Dora Pleško i Alen Đuras, mlade nade hrvatske glazbene scene, novim duetom „Da ti usne slijedim“ izazvat će najfinije emocije kod publike.

Naime, za ovu su ljubavnu priču, netom prije pandemije i potresa, snimili prekrasan i romantičan spot u samom centru Zagreba. Redatelj spota Nevio Smajić kao da je predvidio događaje koji slijede jer radnja spota, iz sadašnje perspektive, djeluje apsolutno nestvarno.

„Ovo je snažna i moderna pjesma koja govori o ljubavi i tome kako smo bez nje prazni. U ljubavi se trebaš dati cijeli i to kroz djela, a ne samo riječi. Za pjesmu smo snimili spot u starom dijelu Zagreba, a posebno su nam dragi kadrovi s klavirom koji su snimani u prostorijama Hrvatskog društva skladatelja. Scene Zagreba prije potresa ostati će zauvijek kao podsjetnik na neka divna vremena koja će, nadamo se, ponovno brzo doći za sve nas.“

Antonia Dora, koju u kuloarima nazivaju nasljednicom glazbene dive Nine Badrić, polako, ali sigurno gradi glazbenu karijeru pod okriljem matične izdavačke kuće Rubikon Sound Factory. Dok aktualni singlovi „Oprostit ću sve“  i „Voli me kakvu me znaš“ još uvijek vrlo dobro kotiraju na domaćim top ljestvicama, neizmjerno je sretna zbog suradnje s Alenom:

„U pjesmu vjerujemo oboje, dogodila se predivna glazbena kemija i nismo mogli dočekati dan da je predstavimo javnosti. Ja sam po naravi pomalo vrckava i hiperaktivna dok je Alen ozbiljan i staložen, a naše različitosti su ispale pun pogodak. Na snimanju spota on je mene smirivao, a ja njega pokretala i nasmijavala te mislim da je nastala idealna ravnoteža!

Da Rubikon Sound Factory zaista bira samo najbolje od najboljih zna i Alen Đuras, koji je svoj glazbeni talent kovao u showu “The Voice” i u nagrađivanoj emisiji “A strana”. Za svoj glazbeni zaokret u karijeri odabrao je provjereni autorski dvojac Antu Pecotića & Bojana Šalamona- Shallu  jer ih smatra velikim profesionalcima koji glazbu stvaraju i žive za nju.

„Budući da je od mojeg zadnjeg singla prošlo više od godinu dana, na poziv Ante Pecotića odlučio sam nastaviti svoj glazbeni put u nešto modernijem izričaju. Dugo smo tražili idealnu pjesmu, a upravo sam ‘Da ti usne slijedim’ osjetio na prvu. Pjesma mi je legla s nevjerojatnom lakoćom, a još mi se više svidjela kad su mi Ante i Shalla predložili da baš ona bude otpjevana kao duet. To je cijeli doživljaj diglo na još višu razinu…“

Antonia Dora i Alen uvjereni su da će pjesma imati pozitivan odjek kod publike te se vesele svakoj njezinoj izvedbi u budućnosti. Kakve nam glazbene poslastice ovo dvoje mladih i perspektivnih glazbenika spremaju, preostaje tek pričekati i vidjeti!

 

More in pop!mix/news

To Top