Connect with us

POP!MIX

PREMIJERA | “Jugo” Giuliana i Bana zapuhalo u akustičnoj verziji Maxa Hozića i Mateja Mudrovčića

pop!mix/news

PREMIJERA | “Jugo” Giuliana i Bana zapuhalo u akustičnoj verziji Maxa Hozića i Mateja Mudrovčića

Omiljena pjesma “Jugo” oduševit će vas u decentnoj, akustičnoj verziji koju su u trenutku inspiracije u izolaciji snimili Max i “raspjevani div” Mudri

Poznati tenor Max Hozić i zagrebački kantautor Matej Mudrovčić – Mudri udružili su snage u želji da kreativno provedu vrijeme izolacije i u svojim domovima snimili su obradu legendarne pjesme “Jugo”. Decentna, akustična verzija upotpunjena njihovim sjajnim vokalima polučila je sjajan rezultat na veliko zadovoljstvo Maxa i Mateja.

Matej je prekrasno odsvirao akustične gitare, Marin Gregov je dao fini ritam, podlogu i atmosferu na udaraljkama dok je Tea Zec dodala malo anđeoskih pratećih vokala. Matej je to naknadno posložio i poslao Toniju Eteroviću na završni mix. Potom je snimljen prateći video čiju režiju potpisuje Max koji je s dozom humora pojasnio neke važne detalje:

“U spotu smo Mudri i ja poštovali preporučenu distancu od 1,5m, a važno je napomenuti da smo poštovali i visinsku razliku koju su u originalu postavili Giuliano i Ban. 😉 Naime, Matej Mudrovčić-Mudri je kantautor iz Zagreba, a zovu ga i “raspjevani div” jer ima 204cm. Kad se male ruke slože – sve se može… “

Uživajte u ovoj prekrasnoj verziji pjesme koju originalno izvode Giuliano i Marijan Ban, a koju autorski potpisuju Tomislav Mrduljaš (glazba), Jasminka Ursić i Šime Gržan (stihovi).

More in pop!mix/news

To Top