Connect with us

POP!MIX

Kraj radnog tjedna zaključuje Valentin svojom izvedbom #OdSobeDoSobe

pop!mix/news

Kraj radnog tjedna zaključuje Valentin svojom izvedbom #OdSobeDoSobe

Hrvatski glazbenici iščekuju nove mjere Nacionalnog stožera koje će omogućiti održavanje koncerata. Dok se to ne dogodi i dalje nam sviraju i pjevaju iz svojih domova u sklopu projekta #OdSobeDoSobe. 

Ovaj tjedan započeo je s Matijom Cvekom i Mislavom Žabarovićem na gitari, a izveli su Matijinu pjesmu Visine:

Nakon Matije Cveka, ove srijede grupa Demode predstavili su dvije svoje pjesme – Bezbroj boja & Od svega jače. 

U petak se u 18h projektu priključuje Valentin s čak tri pjesme – Uzmi ili ostavi, U tvojim očima i Pola grada.

Izvedbe možete pogledati na YouTube kanalu Unisona ili na webu stranicama partnera.

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Fluentes, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Ovi putem organizatori pozivaju i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe, kao i sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se također uključe i pošalju svoje snimke. Upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top