Connect with us

POP!MIX

PRAVILA IGRE – „Svoju novu pjesmu ‘Kako nam stvari stoje’ posvećujemo svim ženama”

pop!mix/scena

PRAVILA IGRE – „Svoju novu pjesmu ‘Kako nam stvari stoje’ posvećujemo svim ženama”

Nova pjesma koju su dečki iz Pravila igre tjednima najavljivali napokon je vani. „Kako stvari stoje” naziv je nove pjesme kojom dečki najavljuju svoj drugi album, a ova pjesma ujedno i druga po redu koju objavljuju s novim pjevačem Ivanom Penezićem.

“‘Kako nam stvari stoje’ ljubavna je pjesma u kojoj su jasno definirane i izgovorene emocije u kojoj će se svatko prepoznati. Sigurni smo u to i jedva čekamo da ju čujete”, –  poručuju nam dečki iz benda.

U režiji poznatog redatelja Darija Radusina, u popularnom zagrebačkom klubu Opera, dečki su snimili i spot za pjesmu u kojem su sve uloge dodijeljene ženama.

“Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot.” kaže nam Goran Belošević bubnjar benda.

“U spotu glume žene koje su vrlo uspješne u tome što rade.”- dodaje pjevač benda Ivan Penezić.

Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković. U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberice i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić , te modeli Petra Dabelić, Franka Đaleta i Klaudija Kelemović.

Tekst pjesme “Kako nam stvari stoje” napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme.

Da ovom mladom zagrebačkom bendu i u glazbenom životu “stvari dobro stoje” na domaćem terenu, govori i činjenica da je svaka njihova pjesma radu slušana u radijskom eteru diljem zemlje, a nova će pjesma po prvi puta imati regionalnu premijeru na najslušanijim radijskim postajama.

“Sretni smo što možemo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju I vole. Glazba nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije i jedva čekamo druženja i putem etera i na svirkama uživo. ”

Novu pjesmu Pravila igre slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/hr/album/57937332

Pravila igre pratite na njihovom Instagramu i na  Facebooku

More in pop!mix/scena

To Top