Connect with us

POP!MIX

Nova “ŠATRO LJUBAVNA” pjesma simpatičnih VERSA

pop!mix/news

Nova “ŠATRO LJUBAVNA” pjesma simpatičnih VERSA

Mladi bend iz Metkovića, poznat po šeširima, Versi, snimili su novu ‘Šatro ljubavnu’ pjesmu koju autorski potpisuje Goran Komazin Meka. Široj javnosti Versi su se predstavili singlom ‘Cura iz mista’ još 2012. godine, a otad nižu uspješne, vesele i mladenačke singlove među kojima su najpoznatiji ‘Vragu malo, meni dosta’, ‘Dalmacijo moja’, ‘Slomila me prošla godina’ i druge.

U novom spotu Versa gostujuću ulogu zabilježila je i poznata kantautorica Zorica Andrijašević. ‘Pjesma govori o ‘šatro’ ljubavi. Vjerovali smo ‘šatro’ novinarki Zorici Andrijašević koja je pisala članak o nama za mjesečnik ‘Čitav je svijet pozornica’. Također, na metaforičan način prikazan je ‘šatro’ svijet, lažan osmijeh novinarke, lažan osmijeh prodavačice karata… čitav je svijet pozornica. Trud za ‘veliki’ koncert nije urodio plodom. Vjerovali smo publici, ali smo nastupali u praznom GKS-u. Tako je prikazana stvarna slika ‘šatro’ svijeta. Jedina publika bila su mala djeca. Time smo ostavili poruku ‘šatro’ ljubavi kao i ‘šatro’ svijeta’, kažu Versi.

Produkciju spota potpisuje 3kCinema, a snimalo se u Metkoviću i Makarskoj. Verse čine Nikica Ilić, Hrvoje Ilić, Jakov Barbir, Martin Barbir, Ivan Vučković i Alen Burić.

More in pop!mix/news

To Top