Connect with us

POP!MIX

Makarske REZERVE himničnim singlom “KOGA BRIGA ZA ZVIJEZDE” najavljuju izlazak albuma

pop!mix/news

Makarske REZERVE himničnim singlom “KOGA BRIGA ZA ZVIJEZDE” najavljuju izlazak albuma

Rezerve, rock ‘n’ roll bend iz Makarske, predstavljaju video spot za svoj najnoviji singl ‘Koga briga za zvijezde’ kojim najavljuju izlazak albuma prvijenca ‘Ravno u zamku’ u izdanju Croatia Recordsa.

Spot je režirao talentirani Milan Latković s kojim su već surađivali na spotovima za singlove ‘Ne voli, ne voli’, ‘Madona’ i ‘Potoci suza’ i koji je dao Rezervama prepoznatljiv vizualni identitet – moderno i retro Rezerve nose ponosno. Oni spajaju romantično i tragično, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost i nema sumnje da će njihov album prvijenac ‘Ravno u zamku’ biti pravo osvježenje na domaćoj rock sceni.

Rezerve stvaraju romantičnu rock ‘n’ roll glazbu za zločeste dečke i curice, a pripadajući spot je upravo to, priča o zločestom glavnom liku kojeg ipak na kraju stiže ruka pravde. U spotu se, uz gitaristu Rezervi Antu Puharića koji je utjelovio glavnog lika, pojavljuju sjajne Đana Kuzmanić, Uršula Najev i Zorana Kačić-Čatipović.

Singl “Koga briga za zvijezde” obogaćen je brass sekcijom: Tea Bašković, Božo Škarica, Marin Klarić i Mislav Norac (sax solo) – ova himnična oda nesretnoj ljubavi potvrđuje da punk rock rifovi i springsteenovski štih uvijek iznova mogu ispričati najljepšu priču, upravo ovakvu kakva je “Koga briga za zvijezde”.

More in pop!mix/news

To Top