Connect with us

POP!MIX

Nova balada Opće Opasnosti – ”Da je Bog dao”

pop!mix/news

Nova balada Opće Opasnosti – ”Da je Bog dao”

Jedan od najboljih rock bendova u Hrvatskoj, Opća Opasnost, već su poznati po svojim baladama, a sada predstavljaju novu poslasticu za sve ljubitelje njihovog zvuka.

“Da je Bog dao” nasljednik je hitova poput “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”, “Za svaku tvoju suzu” i “Tvoje ime čuvam”.

Kao i do sada, glazbu i tekst za novu pjesmu radio je dugogodišnji suradnik i prijatelj benda Mario Vestić dok su svi članovi benda zajedno radili na aranžmanu. Sve je snimano, miksano i producirano u Studiju “MAK” u Gradištu kod Branimira Jovanovca – Banija koji je i klavijaturist benda.

Još jedan dugogodišnji suradnik i prijatelj Opće Opasnosti, Marko Zeljković, režirao je videospot, dok iza produkcije stoji Six Nine Studio. Spot je sniman u velikoj industrijskoj hali i pogonu tvrtke Đuro Đaković u Slavonskom Brodu koja je samo za ovu prigodu postala velika rock pozornica.

Legendarni hrvatski bend nastavlja tradiciju snimanja vrhunskih pjesama i spotova koji odmah po objavljivanju postanu hitovi među publikom i kritikom, pa je za očekivati da će i “Da je Bog dao” ići istim smjerom.

Pjesma dolazi u vrijeme kada bend obilježava godišnjice objavljivanja važnih diskografskih izdanja – njihov posljednji studijski album “Rocker… to sam ja” objavljen je u svibnju 2014. godine, a prije tri godine objavljena je, po izboru Fan Cluba Opće Opasnosti i Croatia Recordsa, njihova kompilacija “Ultimate Collection”.

Županjski rokeri imaju bogato koncertno ljeto po cijeloj Hrvatskoj, a samo u lipnju očekuje ih čak sedam koncerata:
8.6. Markuševec
15.6. Križevci
16.6. Zagreb
22.6. Strizivojna
23.6. Gradac
29.6. Duga Resa
30.6. Sveti Petar u Šumi

Popis svih koncerata dostupan je na službenoj web stranici benda: www.opca-opasnost.com.

More in pop!mix/news

To Top