Connect with us

POP!MIX

MISTER NO predstavlja svoj novi singl ‘Ma hajde, dođi Iva’

pop!mix/scena

MISTER NO predstavlja svoj novi singl ‘Ma hajde, dođi Iva’

Nakon singla Ne, nije bol’ autor i pjevač splitske grupe Mister No, Slaven Slišković Slija, u pjesmi Ma hajde, dođi Iva’ piše o nekom drugom vremenu, trenucima koje pamtimo zauvijek, o stvarnom životu. Sve je to upakirano veselo, s malo retro štiha i zaraznim refrenom.

Kako bi nam približio svoju novu pjesmu, Slaven je ispričao priču o Ivi, djevojci o kojoj je napisao najviše pjesama: „Iva je djevojka koju sam upoznao 2000. godine u Splitu. Sjećam se da je sa mnom tad bio i Mladen Badovinac i eto, skompali smo se s par cura iz Zagreba. One su znale za Mladena jer je TBF tad već imao jedan album pa je bio poznat (ali naravno, nije to bilo kao danas). Ivu sam izabrao kao djevojku o kojoj ću pisati pjesme. Odgovaralo mi je da cura nije iz Splita pa da kasnije moram gledat neke njene momke, muževe, djecu. Tako sam izabrao curu iz Zaprešića koja mi se tada činila najljepšom curom na svijetu. Ja sam polako pisao i do danas sam o Ivi napisao preko 500 pjesama, a barem 300 ih je uglazbljeno.“

Slaven Slišković Slija autor je i pjesnik (objavio je nekoliko zbirki poezije, ‘Šibe poznatih maćeha’, ‘Ženski petko’  ‘Pričao sam s pticama‘), čiji su tekstovi živi i iskreni pa se gotovo svatko (dosta lako) može u njima prepoznati.

Za singl ‘Ma hajde, dođi Iva’ Slija potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman odgovoran Tamaris Kodrić.

Ekipa koja je oživjela pjesmu je u sastavu: Slaven Slišković (vokal), Vladimir Garić (gitara), Miodrag Spasić (bass), Toni Silobrčić (bubanj), Tomislav Dorić (klavijature).

Produkciju, mix i mastering je odradio Dado Marušić | Studio Deva.

More in pop!mix/scena

To Top