Connect with us

POP!MIX

Mia Dimšić uživala u Puli

pop!mix/izvještaji

Mia Dimšić uživala u Puli

(Fotografije: Daniel Kiršić)

Mia Dimšić uživala u Puli

Nedjeljni koncert Mije Dimšić na pulskom Kaštelu bio je prava glazbena poslastica za sve prisutne. Od izlaska pred brojnu publiku, Mia je zračila iznimnom energijom. Talentirana i izrazito simpatična osječka kantautorica u gotovo dva sata svirke pokazala je iznimne glasovne mogućnosti i odlično snalaženje u nastupu uživo, kojeg je izvanredno pratila sedmeročlana ekipa.

Koncert je počeo velikim hitom ‘Život nije siv’ (Porinom nagrađeni istoimeni album u izdanju Croatia Records), za vrijeme kojeg se mogao čuti najveći broj pratećih vokala.

Tijekom cijelog koncerta Mia je otvoreno i srdačno komunicirala s publikom koja ju je zauzvrat nakon svake izvedbe nagradila velikim pljeskom. Osim autorskih pjesama, među kojima su bile ‘Kiša’‘Bezimeni’ i‘Cesta do sna’, Mia je pripremila i nekoliko obrada velikih svjetskih hitova pa smo tako mogli čuti zanimljive interpretacije ‘Ring of fire’ Johhnyja Casha, ‘Shape of you’ Eda Sheerana i ‘Can’t take my eyes off you’ Frankieja Vallija & The 4 Seasons.

Brojnoj je publici jedan od vrlo emotivnih trenutaka koncerta bila najava Oliverove pjesme ‘Kad mi dođeš ti’, čijom je predivnom izvedbom Mia odala počast našem velikom autoru i iznimnom čovjeku, kojeg je imala čast i sreću upoznati i s njime raditi.

Najmlađa publika je uživala u koncertu, ali ipak s nestrpljenjem čekala njegov kraj kako bi nakratko stali kraj Mije i fotografijom ovjekovječili taj poseban trenutak. A Mia je s velikim strpljenjem ispunila želju svakome o njih i pulske obožavatelje ispratila zadovoljne i ispunjene.

„Presretna sam kako je prošao koncert, moj bend i ja smo uživali. Od ambijenta koji je stvarno prekrasan i romantičan, do publike koja je s nama pjevala od prve pjesme, uz besprijekornu organizaciju, ostalo mi je samo da opušteno pjevam i uživam, a takvi koncerti su najveća uživancija.“ –  izjavila je Mia.

Uigrana osmeročlana ekipa se odlično snalazi na pozornici i definitivno su spremni za nove koncertne izazove.

(Fotografije: Daniel Kiršić)

 

More in pop!mix/izvještaji

To Top