Connect with us

POP!MIX

Vanna oduševila koncertima u Puli i Rijeci

pop!mix/izvještaji

Vanna oduševila koncertima u Puli i Rijeci

(Naslovna fotografija: Jan Mastrovic)

Vanna oduševila koncertima u Puli i Rijeci

Pulska je publika u petak navečer s oduševljenjem dočekala Vannu i njezin bend. Predivan prostor pulskog Kaštela bio je ispunjen odličnom energijom i raspoloženjem, a Vanna je opravdala sva očekivanja publike priredivši doista nezaboravnu večer. Iako je koncert zbog lošeg vremena odgođen, čekanje se Puležanima itekako isplatilo!

Otvorena i odlično raspoložena, Vanna je brzo uspostavila odličnu komunikaciju s publikom i uz mnoge hitove, novije i starije, rasplesala cijeli Kaštel. Prva pjesma koju su izveli bila je ‘Tragom tvojih tragova’ s nedavno izdanog studijskog albuma ‘Izmiješane boje’ (Croatia Records) kojeg je sretna nalaznica kao iznenađenje pronašla ispod svoje stolice i te večeri ponijela kući.

(Fotografija: Giordano Cellich)

„Već skoro mjesec dana imala sam nekakav nelagodan osjećaj da sam zeznula pulsku publiku, iako nisam ja nego vrijeme. Svejedno sam osjećala da im moram vratiti sve to jednim lijepim koncertom i to se i dogodilo. Prostor je fantastičan, imali smo jako veliku binu pa smo se svi osjećali malo rokerskije nego inače, a publika je bila super.” – ispričala je Vanna.

‘Svakodnevna žena’, ‘Ispod istog neba’, ‘Ne govori sve na glas’ neke su od laganijih pjesama odabranih za ovaj koncert, a ‘Da ti nisam bila dovoljna’, ‘Ja ti priznajem’, ‘Ne traži ljubav’ hitovi uz koje su se na noge digli apsolutno svi. 
Prekrasna večer pod zvijezdama završila je uz jednu od njezinih najvećih uspješnica iz vremena E.T.-a ‘Tek je 12 sati’. Kraj je morao doći jer je već sljedeću večer Vanna nastupala na Trsatskoj Gradini, lokaciji s koje se pruža spektakularan pogled na Kvarnerski zaljev i Rijeku. U sklopu manifestacije ‘Ljeto na Gradini’, Vanna je održala jedan od najiščekivanijih koncerata ovog ljeta, o kojemu je kratko rekla: 

„Trsatska Gradina mi je već poznat prostor koji doista ne može biti ljepši. Iako je zbog manje bine i skučenijeg prostora koncert počeo u intimnijoj atmosferi, završio je kao opći plesnjak.” 

(Fotografija: Jan Mastrovic)

Ljudi su bili na svim dostupnim pozicijama pune Gradine i s oduševljenjem uživali u svakoj sekundi koncerta, pjevajući s Vannom od početka do kraja. Najviše reakcija izazvali su veliki hitovi poput ‘Ako je vrijedilo išta’ ili ‘Ja imam snage za to’, kao i oni iz vremena ET-a, a publika je odlično prihvatila i pjesme sa novog albuma. Kao i u Puli koncert je završio s cijelom Gradinom na nogama uz legendarnu ‘Tek je 12 sati’!

Uz Vannu na pozornici bili su vrhunski glazbenici Miroslav Lesić, Robert Vrbančić, Marko Lazarić i Tomislav Modrić koji su na oba koncerta pružili savršenu glazbenu podlogu za njezine moćne vokalne izvedbe.

Bile su to dvije nezaboravne glazbene večeri koje  prizivaju što skoriji novi susret Vanne i njezine publike.

(Fotografija: Giordano Cellich)

 

 

More in pop!mix/izvještaji

To Top